Yaz Sofralarının Keyfi Profilo Ankastre Fırından Lezzetlerle Çıkar

Kalabalık grupları bir araya getiren keyifli yaz sofralarının zamanı geldi. Bu tatlı telaşta mutfaktaki en büyük yardımcınız ise yine Profilo olacak.3 tepside aynı anda, hamur işi gibi aynı türden farklı lezzetleri hazırlayabileceğiniz Profilo Ankastre Fırınlar, yaz akşamlarında sofralarınızı unutulmaz kılacak.

Kokuları ve tatları birbirine karışmadan 3 tepside, aynı türden, aynı anda hızlıca hazırlayabileceğiniz birbirinden leziz ve farklı yemekler ile hem sofranız zenginleşecek hem de zamandan tasarruf sağlayacaksınız.

3D sıcak hava dolaşımı, 8 ayrı pişirme ve ön ısıtma programıyla yemek yapmayı keyfe dönüştüren Profilo ankastre setlerinde yer alan fırınlar, aynı zamanda *Ecolyse teknolojisiyle sunulan kolay temizleme özelliği sayesinde de iç yüzeyi kendi kendine temizleyerek sizi yine büyük bir zahmetten kurtaracak.

Teleskobik raf özelliği ile tepsileri tek elle rahatça öne çekmeye ve çıkarmaya imkan veren, cam dokunmatik ekran ve gömülebilir düğmeleri ile de kullanım kolaylığı sunan ankastre fırınlar, tüm Profilo Yetkili Satıcıları ve www.profilo.com/online-satis adresinde sizleri bekliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*