AR teknolojisiyle Fakir Hausgeräte ürünleri artık her yerde

Estetik tasarım, kaplanan alan ve renk uyumu bir ürünü satın alırken en büyük endişelerin başında geliyor. Özellikle küçük ev aletleri alırken dekorasyona uygun olup olmadığı, ne kadar yer kaplayacağı çok merak ediliyor. Şimdi tüm bu endişeler AR(Augmented Reality) yani Artırılmış Gerçeklik teknolojisi ile çözüm buluyor. Fakir Hausgeräte, ürünü satın almadan önce kullanım alanında nasıl duracağına dair fikir veren 360° görüntüleme teknolojisiyle satın alma sürecine teknolojik bir kolaylık sağlıyor.

AR teknolojisi sayesinde seçilen ürün evin, ofisin veya başka bir kullanım alanının istenilen yerinde görüntülenebiliyor. 

Online alışveriş yapanlar için vazgeçilmez kolaylık 

Tüm endişe ve deneyimleme ihtiyacının yanı sıra pandemi ile artan online satın alma alışkanlığı da bazı ihtiyaçları beraberinde getirdi. Online satış sürecinde sorun yaratan bir faktör olan ürünü inceleme aşaması AR teknolojisi ve 360 derece inceleme imkânıyla çözümlendi. Fakir Hausgeräte’nın gıda hazırlama, sağlıklı yaşam teknolojileri, kişisel bakım, süpürge ve kahve makineleri kategorilerindeki seçili ürünler AR teknolojisi sayesinde istenilen ortamda istenilen renkte sanal olarak görüntülenebiliyor. Mobil uygulamasında bulunan 360° görüntüleme teknolojisi sayesinde mağazaya gitmeden ürünü inceleme fırsatı da sunuyor.

Bu teknolojiyle ürünler telefondan veya tabletten istenilen ortamda deneyimleniyor. Renk seçenekleri, ürüne yaklaşıp uzaklaşarak veya etrafında dolanarak ürünün seçilen kullanım alanında nasıl duracağı test edilebiliyor.

AR ve 360 derece görüntüleme teknolojisi Culina Chef, Retroplex, Guvech, Robert RS 770, Filter Pro, Inovax, Kaave Dual Pro, Kaave Uno Pro, Hypo Clean, Dynamic, Powermix, MrChef Quadro, Pro Chromite, Lyric Voice, Luminoso Smart Hava Temizleyici, Technosphere Smart Hava Temizleyici ürünlerinde kullanıma sunuldu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*