Silverline bulaşık makinesi hem sessiz hem de çok tasarruflu

Silverline’ın üretim ve tasarım kalitesini yansıtan Silverline bulaşık makineleri, tüketici beklentilerini maksimum seviyede karşılıyor.

Silverline’in ürün grubunda yer alan D11039S01, yıkama kapasitesi, program özellikleri, su ve enerji verimliliği ile kullanıcısını mutlu eden bir model. Üstelik gri rengi ile standartların dışına çıkmayı sevenlerin tercihi…

Mutfakta koyu renkleri tercih edenlerin seveceği D11039S01 bulaşık makinesi fonksiyonları ile de kullanıcısının günlük rutinini kolaylaştırıyor. Geniş tabak-bardak sepeti, 13 kişilik yemek takımını alabilen kapasitesi geniş ailelerin ya da kalabalık misafir ağırlayanların tüm bulaşıklarını tek yıkamada temizliyor. Silverline bulaşık makinesi 9 ayrı program seçeneği ile bulaşıkta farklı ihtiyaçları karşılıyor. Silverline, Aqua-stop özelliği su taşma riskini ortadan kaldırıyor. 46 dB gürültü seviyesi ile çok sessiz çalışan makine, evde sakinliği sevenlerin en sevdiği özellik. Silverline bulaşık makinesi en yüksek seviyede enerji tasarrufu sağlayarak ev ekonomisine katkı sağlarken, çevreci yaklaşım sergileyen ve sürdürülebilir bir yaşam için duyarlı davranmayı seçen tüketicilerin tercihi oluyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*