Silverline Ankastre iyi yaşam için “İyiye Varım” yolculuğunu başlattı

Silverline Ankastre “iyi beden”, “iyi gıda”, “iyi zihin”, “iyi yaşam”, “iyi çevre” için “İyiye varım” yolculuğunu başlattı.

Sürdürülebilir yaşam için doğa dostu ürünler geliştiren, üretimde sıfır atık yönetim sistemi ile büyük ölçüde geri dönüşüm elde eden Silverline, sağlık ve keyif odağında daha iyi bir yaşam için tüketicileri bilinçlendirecek, hayatlarına artı değer katacak, çevre bilincini yaygınlaştıracak İyiye varım” yolculuğuna imza atıyor. İnsanın kendisini, çevresini, doğayı ve doğanın dilini anlama felsefesinden yola çıkarak; iyi beslenmek, iyi hissetmek, iyi düşünmek ve iyi yaşamak için ‘sen de var mısın’ diyen Silverline, sosyal medya kanalları üzerinden uzman sohbetleri, sağlıklı tarifler ve ilham veren içeriklerle kaliteli ve mutlu bir yaşam yolculuğu için önemli ipuçları paylaşacak.

Uzmanlar iyi yaşamın ipuçlarını verecek.

Silverline önümüzdeki süreçte alanında uzman isimlerle bilgilendirici içerikler yapacak.  “İyiye Varım” yolculuğu kapsamında ‘iyi bir yaşam için sağlıklı beslen, hareket et, kendin ve sevdiklerine daha fazla zaman ayır, bize iyi gelen gezegene de iyi gelir, mevsiminde sebze, meyve tüketmek, çevre dostu ürünler seçmek, ihtiyacın kadar satın almak ve tüketmek, bağışlamak, paylaşmak iyiliği çoğaltmak için kolay ve etkili adımlar’ diyen Beslenme Uzmanı Dilara Koçak iyi yaşamın ipuçlarını paylaşacak. Spor Eğitmeni Murat Bür yeme alışkanlıkları ve beden sağlığı konularında, Diyetisyen Andaç Yeşilyurt ve Çağatay Demir iyi gıda ve organik beslenmenin önemi hakkında, Yıldız Kurt evde doğal temizlik, aromaterapi, bitkiler gibi konularda paylaşımlarda bulunacak.

Silverline, “İyiye Varım” demek isteyen herkesin dahil olacağı bir serüven yaratmak ve onlara ilham olabilmek için çalışmalarına devam edecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*