Yapılacak her agresif rekabet bayi teşkilatının sermayesine tehdit oluşturuyor

Taner İnci - İstanbul / Emar Avm

2021 yılı sonu itibarı ile yıllık satışlarınızı, pandemi sebebi ile tüketiciler nezdinde ortaya çıkan talep artışlarını ve kur artışı ile doğan fiyat istikrarsızlığını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Öncelikle umarım yeni yıl sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl olur. Sektörümüz bu zorlu pandemi koşullarında birçok sektöre göre güvenli ve şanlı konumunu yıl genelinde korudu diyebiliriz. Yılın sonunda bahsettiğiniz kur dalgalanmaları ve yaşanan fiyat artışları özellikle alım gücünü zorlaması gibi sonuç ortaya çıkarabilir. Sektörel olarak baktığımızda da güçlü üreticilerin yer aldığı iç pazarda bu süreci en sıkıntı atlatılması için hepimize görevler düştüğünü söyleyebilirim.

2022 yılında sizleri bekleyen fırsat ve tehditler nelerdir? Yeni yıldan genel olarak beklentileriniz nelerdir?

Her yeni yıl ya da her zorluk içinde fırsatları da barındırmaktadır. 2021 yılında üretim anlamında gördük her ürün çok değerli. Yapılacak her agresif rekabet bayi teşkilatının sermayesine tehdit oluşturmaktadır. Bu yüzden tüm meslektaşlarımın bu deneyimi fırsat görüp karlılık politikasına ağılık vermeleri büyük önem teşkil ediyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*