Masumlar Apartmanı’nda Bosch Müzikali

Bosch Ev Aletleri, ekranların sevilen dizisi OGM Pictures yapımı Masumlar Apartmanı’nda keyifli bir müzikale imza attı. ‘Bi' Başladın mı Duramazsın’ sloganıyla limitsiz temizlik keyfini sunan Bosch Unlimited Serie I 6 Kablosuz Dikey Süpürge, müzikalin başrollerinden biri oldu.

Bu müzikal ile Masumlar Apartmanı’nda adeta bir ünlüler geçidi sunan ve izleyiciyi şaşırtan Bosch, temizliğe keyif katacak özel bir şarkıya da imza atmış oldu. Söz ve bestesi Nazan Öncel’e ait olan Türk Pop müziğinin unutulmaz hitlerinden ‘Hüp’, Bosch müzikali için Ozan Çolakoğlu düzenlemesiyle günümüze bambaşka bir şekilde taşındı ve Zeynep Bastık tarafından seslendirildi. Büyük beğeni toplayan müzikal, konuk oyuncu Şükrü Özyıldız ile unutulmazlar arasındaki yerini aldı. Bosch reklamlarının ünlü yüzü Şükrü Özyıldız, Masumlar Apartmanı’nın sevilen karakterleriyle birlikte ‘Bi’ Başladın mı Duramazsın’ dedirten bir performansla ev temizliğinin kurallarını yeniden yazdı. Müzikalde, Bosch Unlimited Serie I 6 Kablosuz Dikey Süpürge ile ev ‘HÜP’ diye temizlendi. 

Evde eşit iş paylaşıma dikkat çeken bölümde ev işlerine ortak olmaktan mutluluk duyan ve hayallerdeki erkeği canlandıran Şükrü Özyıldız, elindeki süpürgeyi dizinin diğer erkek oyuncularıyla paylaştı. 

Keyifli kostümler ve dans koreografileriyle çok dikkat çeken müzikal, Türkiye’nin ilk müzikal marka entagrasyonu olarak karşımıza çıktı.  

https://www.instagram.com/boschhometurkiye/tv/CZKhL2CBYF1/?utm_medium=copy_link

KÜNYE:

Marka ekibi: Özlem Koçdar, Mine Soner Temurtaş, Zeynep Begüm Çelik, Gizem Gözelekli, Bahar Ezgi Uysal, Sercan Almali

Yaratıcı Yapımcı: Circus

Markalı İçerik Ajansı: Circus

Telif Hakları Ajansı: PRM (Portal Rights Management)

Ünlü Yönetimi Ajansı: PRM (Portal Rights Management)

Dijital Müzik Dağıtım: Hype Music

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*