VitaPower Serie I 2 Mini Blender lezzetli karışımlar hazırlıyor

Yaşam kalitesini artıran teknolojiler sunan Bosch, yeni VitaPower Serie I 2 Mini Blender ile sağlıklı ve leziz öğünler hazırlayıp onları yanınızda taşımanızı sağlıyor. Günlük meyve/sebze ihtiyacınızı karşılamanın en kolay ve en lezzetli yoluyla tanışmak ister misiniz?

Gününüz çok yoğun geçiyor ve sağlıklı beslenmek için yeterince zaman ayıramıyor olabilirsiniz. Hiç dert değil. Yeni Bosch VitaPower Serie I 2 Mini Blender ile karıştır, çevir, kapat ve yanına al; işte bu kadar kolay. Çabucak hazırlayacağınız sebze ve meyve sularınızı, sağlıklı smoothie’lerinizi kilitli taşıma kabıyla yanınıza alıp gün boyu sağlıklı beslenebilirsiniz.

Bosch VitaPower Serie I 2 Mini Blender’ın 450 Watt’lık güçlü motoru, dakikada 40.000 dönüş hızı (RPM) ile sadece 30 saniyede kolayca sağlıklı atıştırmalıklar hazırlamak çok kolay. Üstelik ProPerformance sistemi ve Almanya’da üretilen yüksek kaliteli Solingen marka ProEdge paslanmaz çelik bıçakları sayesinde buz, donmuş meyve ve hatta sert kuruyemişleri smoothie’lerinize ekleyebilirsiniz.

Bosch’un yeni sağlıklı yaşam serisi üyesi VitaPower Serie I 2 Mini Blender’ın en önemli özelliklerinden biri de smoothie’lerinizi farklı bir karışım haznesine doldurmaya gerek kalmadan doğrudan karışımı yaptığınız ToGo şişesinde yanınızda taşıyabilmeniz. Size baştan sona konfor sunan çevirmeli ToGo şişesi, kilitleme sesi ile kolayca kapanıyor. 3 boyutlu tasarıma sahip, BPA içermeyen ve 0,65 litre kullanılabilir hacimli Tritan ToGo taşınabilir şişe; SafeLock sızıntı koruması ve sızdırmaz kapağıyla size güvenli kullanım imkanı sunuyor.

Yapılan 100 saatlik testler ve 10.000’den fazla karışımla VitaPower Serie I 2 Mini Blender’ın uzun ömürlülüğü kanıtlanmıştır. Tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilen VitaPower, Bosch’un uzun yıllara dayanan deneyimiyle Avrupa fabrikasında üretiliyor.

Aniden bastıran tatlı krizleriyle başa çıkmak, gün boyu enerjinizi tazelemek ve sağlıklı beslenme çabalarınızı desteklemek için yeni Bosch VitaPower Serie I 2 Mini Blender ile hazırlayacağınız sağlıklı atıştırmalıklar her an yanınızda.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*