Samsung Multi Split Klimalar ile evde ya da işte ideal ısıtma

Tek bir dış ünite kullanarak birden fazla odayı veya geniş alanı aynı anda ısıtan Samsung Multi Split Klimalar, kış aylarında olağanüstü sessiz çalışma ve enerji tasarrufu özellikleri ile konut ve ticari mekânlar için ideal iklimlendirme çözümleri olarak öne çıkıyor.

Klima teknolojileri ile yaz aylarında kullanıcılarına en iyi soğutma performansını sunan Samsung Electronics, soğuk kış aylarında ise Multi Split Klima (FJM) sistemleri ile kusursuz ısıtma performansı sağlıyor. Tek bir dış ünite ile 5 iç üniteye kadar iklimlendirme çözümü sunan, yaşam alanlarında alan ve enerji tasarrufu sağlayan Multi Split Klimalar WindFree™ iç ünite ürün grubu ile kullanılıyor. 

En son teknolojileri kullanan Samsung Multi Split Klimalar, işletme ve konutların maliyetleri düşürmesine ve çevreyi korumasına yardımcı olmak üzere birinci sınıf enerji verimliliği sağlıyor. Enerji verimliliği oldukça yüksek Dijital İnverter teknolojisi sayesinde, kullanıcılar faturalarında tasarruf yapabiliyor. Sık kapanıp açılan klasik sabit hızlı kompresörlerin aksine, bu klimalarda kompresör oda sıcaklığındaki değişikliklere yanıt vererek hızını otomatik olarak ayarlıyor. Böylece, istenen sıcaklığı az dalgalanma ile koruyarak optimum konforun sağlanmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, soğutma sırasında güç kullanımını optimize ederek enerji tüketimini yüzde 60’a kadar azaltabiliyor. Samsung Multi Split Klimaların akıllı kompresör tasarımı ve birinci sınıf hareketli parçaları, gelişmiş verimlilik için yeni AB düzenlemeleriyle tamamen uyumlu ve dengeli bir performans sunuyor.

Kompakt boyutu ile küçük yerlere sığabiliyor

Samsung Multi Split klimaların dış ünitelerinin yüksekliği 1m’den az olduğundan küçük bir balkona bile kolay bir şekilde kurulabiliyor. 5 iç üniteye kadar kolayca bağlanan ve sessiz ama güçlü şekilde ısıtabilen Samsung Multi Split klimaları yerden tasarruf sağlarken üstün performans için verimliliği ve güvenilirliği de bir araya getiriyor. FJM, konutlar ve sınırlı kurulum alanına sahip daha küçük binalar için mükemmel şekilde optimize edilmiş bir sistem olarak dikkat çekiyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*