Akıllı İyonik Hava Temizleyici havanızı temizleyin

Fakir Hausgeräte’nin “Luminoso Smart Akıllı İyonik Hava Temizleyicisi” yepyeni bir temiz hava deneyimi sunuyor. Altı filtreli hava temizleme teknolojisi ile havayı kirleten partikülleri hapseden Fakir Luminoso Smart, ortamın havasını temizlerken kötü kokuları yok ediyor. Evlerde ve ofislerde ferah, temiz bir hava yaratıyor.

Temiz, düzenli ve ferah bir ortamda yaşamak, çalışmak önemlidir. İç mekanlardaki havanın temizliği yaşam kalitesini yükselten faktörler arasında yer alıyor. Bu yüzden yaşam alanlarının temizliği kadar nefes alınan havanın da temizliğine dikkat edilmesi gerekiyor. “Sizi anlayan teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte, “Luminoso Smart Akıllı İyonik Hava Temizleyicisi” altı yüksek performanslı filtre teknolojisi ile kapalı ortamların havasını temizliyor ve havayı kirleten partikülleri ortadan kaldırıyor. Tüm iç mekanlarda kullanabilen Fakir Luminoso Smart 80 metrekareye kadar mekanların havasını etkili ve hızlı bir şekilde temizliyor. 

Gözle görülmeyen partikülleri temizliyor

İnsan gözü ile görülemeyen 2,5 mikrondan küçük partikülleri algılayıp PM2.5 göstergesi ile ekrana taşıyan Fakir Luminoso Smart; yaşam alanlarındaki havanın bu partiküllere ne kadar maruz kaldığını gösteriyor ve yüksek teknoloji ile üretilen filtreleri sayesinde havayı bu partiküllerden temizliyor. Elektrostatik filtresi ile de 0,3 mikrondan küçük toz ve partikülleri hapseden Fakir Luminoso Smart; ortamı havada bulunan ince tozlar, organizmalar, polenler, alerjenler ve zararlı maddeler arındırılarak temiz ve ferah bir yaşam alanı sunuyor. Havada bulunan bakteriler ve zararlı mikroorganizmalar, üstün teknolojili filtre sisteminden geçerek temizleniyor ve TiO2 Filtre ile UV-C LED arasında oluşan plazma alanında hapsediliyor. 

Havanızın tüm kontrolü sizin elinizde 

Fakir Luminoso Smart akıllı kontrol paneli, Wi-Fi ve mobil uygulama desteği ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Ön yüzeyinde bulunan akıllı kontrol paneli ve uygulama desteği ile tüm bilgileri sürekli olarak paylaşıyor. Sessiz, düşük, orta, yüksek ve turbo modları ile havayı belirlenen hızda ve sıklıkta temizleyebiliyor ve akıllı telefon uygulaması ile uzaktan kontrol imkanı sunuyor.

Fakir Luminoso Smart Akıllı İyonik Hava Temizleyicisi, modern tasarım anlayışı ile her iç mekana rahatlıkla uyum sağlıyor. Küçük boyutları ile fazla yer kaplamıyor ve kolay taşınıyor. Ön paneline yerleştirilmiş mıknatıslar kolay açılıp, kapanmasını ve temizlenmesini sağlıyor. Sessiz modu ile bebek odası ya da çalışma alanları için de rahatlıkla tercih edilebiliyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*