Kärcher Hayvanları Koruma Haftası’nda temizlik yaptı

Kärcher, Beşiktaş Belediyesi ile özel bir projeye imza attı. Beşiktaş Belediyesi’ne ait hayvan barınağını profesyonel ekibi ve cihazları ile patili dostlarımız olan kedi ve köpeklerin yaşam alanlarını temizledi.

Kärcher, 4 Ekim Hayvanları Koruma Haftası kapsamında Beşiktaş Belediyesi’ne ait olan hayvan barınağını profesyonel ekibi ve cihazları ile temizledi. Rehabilitasyon merkezi olan barınakta, hem kedi ve köpeğin tedavi edildiği hem de yaşam alanlarının yer aldığı bölümlerin daha da hijyenik ve temiz olması sağlandı. Sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde düzenli periyotlarla hayvan barınaklarını temizleyen Kärcher, 4 Ekim Hayvanları Koruma Haftası’nda gerçkleştirmiş olduğu bu etkinlikle can dostlarımız için daha iyi yaşam şartlarının sağlanmasına dikkat çekti.

Etkinlik sonrasında Kärchertarafından, barınağın alan temizliğinde kullanılması için çok amaçlı elektirik süpürgesi ve basınçlı yıkama makinesi de hediye edildi. Daha sonra Yedikule Hayvan Barınağı’nı ziyaret eden Kärcherekibi, buradaki patili dostlarımızın da daha sağlıklı ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla hortum, basınçlı yıkama makinası ve çok amaçlı süpürgelerini yeniledi.

Barınaktaki canlılar için herkes birşeyler yapabilir

“Temizlik sağlık, sağlık mutluluktur” mottosuyla hareket eden Kärcher Türkiye’nin Genel Müdürü Gökhan Gökmen, barınaklara gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ardından şunları söyledi:.”Mutluluk her canlının hakkı. Hijyenik ortamlarda yaşamak insanlar kadar hayvan dostlarımızın da hakkı. Kärcher Türkiye çalışanları ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada hem barınaktaki dostlarımıza dikkat çekmek hem de herkesin onlar için yapabileceği bir şeylerin mutlaka olduğunu hatırlatmak.Bu anlamda, hayvan dostlarımızın hayatına dokunarak, onların yaşam alanlarını iyileştirmek için katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*