Arzum Uluslararası Perakende Zirvesi’ne katılıyor

Arzum, Avrupa teknoloji devleri ve perakendecilerinin liderlerini buluşturan, Budapeşte’de gerçekleştirilecek 7. Uluslararası TCG Perakende Zirvesi’nde yerini alacak.

Arzum, Avrupa teknoloji devleri ve perakendecilerinin liderlerini buluşturan 7. Uluslararası TCG Perakende Zirvesi’nde yerini alacak. Pandemi nedeniyle 1.5 yıllık aranın ardından ilk kez yüz yüze gerçekleştirilecek olan zirveye Arzum’un yanı sıra Avrupa’dan ve dünyanın pek çok ülkesinden teknoloji devleri katılacak. Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de, 5-7 Ekim tarihleri arasında yapılacak zirvede, pandeminin ardından dev endüstrinin nasıl yeniden inşa edilip yoluna devam edebileceği masaya yatırılacak.

 Arzum standında OKKA’lı bir kahve molası fırsatı

Arzum, Uluslararası TCG Perakende Zirvesi’nde kuracağı özel stantta; birçok farklı kategoriden inovatif Arzum ürününün yanı sıra Arzum OKKA ailesi ve bu ailenin yeni üyeleriyle yerini alacak. Yoğun program boyunca Arzum standına uğrayan katılımcılar, Arzum OKKA ürünleriyle yapılmış tam kıvamında, bol küpüklü ve eşsiz lezzetteki Türk kahvesinin tadına varma fırsatı elde edecek. Zirveye 2019 yılından beri katılan Arzum, bu yıl da kendi markalarını temsil edecek. Tüm dünyada küçük ev aletleri ve perakende sektöründeki son gelişmeleri yerinde gözlemleme fırsatı sunacak olan zirvede Arzum, geçtiğimiz 1.5 yılda marka olarak yaşadığı tecrübeleri ve sorunlar için çözüm önerilerini, diğer teknoloji ve perakende devlerinin temsilcilerine birinci ağızdan aktaracak.

“Global bir marka olmak en büyük hedefimiz”

Arzum CEO’su Mete Zadil, 1.5 yıl aranın ardından tekrar Uluslararası TCG Perakende Zirvesi’nde yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Teknoloji ve inovasyon odaklı bir şirket olarak dünyanın dört bir yanından gelen teknoloji devlerinin buluştuğu bu zirvede olmayı çok önemsiyoruz. Geride bıraktığımız 55 yılda büyük başarılara imza attık. Bir Türk şirketi olarak kurulduğu günden beri sürekli büyüyen, bugün küçük ev aletleri sektöründe lider konuma gelen Arzum, ürünlerini sadece ülkemizde değil dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca kişiye ulaştırıyor. Teknolojik ve inovatif tasarımlara sahip 

ürünlerimizle global bir marka olmak en büyük hedefimiz ve bunun için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu yolumuzda bize büyük katkı sunduğuna inandığımız Uluslararası TCG Perakende Zirvesi gibi dev organizasyonlara bundan sondan sonra da katılarak gelişmeleri yakından takip etmeye, birikimlerimizi dünyaya aktarmaya devam edeceğiz.” 

İki ödül başvurusu bulunuyor

Arzum’un en yenilikçi marka ve perakendecilerin ödüllendirildiği TCG Ödülleri’nde Arzum OKKA ürünleri ve global iletişimiyle Kategori Uzmanı Ödülü’nün yanı sıra Ürün Yenileme Projesi ile Arzum Sürdürülebilirlik Ödülü başvurusu olmak üzere iki başvurusu bulunuyor. Pandemi koşulları gözetilerek, sıkı güvenlik tedbirleri içinde gerçekleştirilmesi planlanan 7. Uluslararası TCG Perakende Zirvesi’ne yüz yüze katılmayı tercih etmeyenler için online erişim imkânı da sunulacak. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*