Pudu Robotics’in yeni Afra C1 Temizlik Robotu, CES 2022’de sahneye çıktı

Ticari hizmet robotlarında dünya lideri Pudu Robotics, CES 2022’nin ilk gününde dünya çapındaki ilk çıkışını yapan yeni Afra C1 temizlik robotu ile zengin ürün portföyünü geliştirdi. Afra C1’in ilk uluslararası görünümü Pudu Robotics’in resmi girişini işaret ediyor. Hijyen ve sanitasyon hizmetlerinde dijital teknolojinin uygulamalarını keşfetmeye çalıştığı için ticari temizlik robotu pazarına girdi.

Afra C1, çeşitli temizlik senaryoları için tasarlanmıştır ve ovma, süpürme, vakumlama, paspaslama, otomatik su doldurma ve moloz boşaltma, otonom sürüş, otomatik asansör alma, e-kapı ve otomatik kapı geçişi, otomatik dahil olmak üzere birçok işlevi yerine getirebilir. Afra C1 ayrıca, sert zeminler ve yumuşak halı dahil olmak üzere binalarda ve konutlarda çeşitli zemin tiplerine uyum sağlamasına olanak tanıyan yerleşik bir rulo fırça, silecek ve çıkarılabilir toz vakumu ile donatılmıştır.

Kapsamlı yeteneklerine ek olarak, Afra C1, farklı ayarlara uyum sağlamasına ve temizlik hizmetlerinin genel imajını ve algısını geliştirmesine olanak tanıyan çoklu kabuk seçenekleri sunar. Ayrıca robot, 10,1 inçlik geniş dokunmatik ekranı ve özel kumanda paneli yükseklikleri ve açıları desteği ile kullanmaktan keyif alıyor.

Büyüyen “Her Şeyin İnterneti” trendlerine uyum sağlamak için Pudu Robotics, Afra C1’i bina asansörleri ve e-kapılardan erişim kontrol sistemlerine, iletişimlere ve üst katman yazılımlarına kadar çeşitli IoT cihazlarına bağlanacak şekilde tasarladı. Güçlü bağlantı yetenekleriyle temizlik robotu, akıllı bina yönetiminin ayrılmaz bir parçası olan akıllı temizlik hizmetlerinin standardizasyonunu, dijitalleştirilmesini ve geliştirilmesini destekler.

Yüksek kaliteli profesyonel derin temizlik ürünleri, COVID-19 pandemisinin ardından çoğu insan için bariz bir ihtiyaç haline geldi. Temizlik robotları, özellikle manuel servislerle karşılaştırıldığında temassız ve akıllı temizliğin avantajlarını sunar ve ticari temizlik robotu endüstrisinde nadir bir stratejik gelişme fırsatı sunar. Pudu Robotics’in Afra C1 temizlik robotu, geleneksel temizlik endüstrisinin akıllı dönüşümün zorluklarını aşmasına yardımcı olmak için tasarlandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*