“Bir Adım Sağlık”, Kadıköy Yarı Maratonu Sağlık Hizmetleri Sponsoru ve Çocuk koşusu sponsoru oldu

Kültür, sanat ve spor alanında sosyal sorumluluk çalışmaları ile toplumsal farkındalıklara imza atan Pozitera Grup çatısı altında kurulan Bir Adım Sağlık geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy Yarı Maratonunda ‘Şiddete Dur’ demek için koşan sporcuların sağlık hizmetleri sponsoru oldu.

Kadıköy Yarı Maratonu “Şiddete Dur” Demek İçin Koşuldu

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve tüm hafta sonunu kapsayacak yarı maraton etkinliğinde sporcular kadınlara, doğaya, hayvanlara ve çocuklara yapılan  “Şiddete dur” demek için koştu.

Caddebostan sahilinde gerçekleşen Kadıköy Yarı Maratonu ve Spor Festivali “Şiddete Karşı Koş” sloganı ile düzenlendi. Pozitera Group Şirketlerinden Bir Adım Sağlık yarı maratonun sağlık hizmetleri sponsorluğunun yanında çocuk koşusu isim sponsoru olarak yer aldı.

Şiddet Protesto Edilecek

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen yarı maratona çevre belediyelerde destek verdi. Hafta sonu koşulan yarı maratonda ilk gün spor festivali, çocuk koşusu ve dj performansları gerçekleşti.

Paten yarışı ile başlayan yarı maraton, 10K ve 21K koşuları ile tamamladı. Paralimpik koşucuların da yer aldığı etkinlikte bu yıl sporcular doğaya, hayvanlara, kadınlara ve çocuklara uygulanan şiddeti protesto etti. Dereceye giren sporcular ödüllerini Kadıköy Belediye Başkanı Şendil Dara Odabaşı’ndan aldı.

“Bir Adım Sağlık” sporcuların yanında

Sektöründe birçok ulusal ve uluslararası firmaya kurumsal destek sağlayan Pozitera Group’un 15. Yılında faaliyet alanlarına sağlığı ekledi. “Siz nereye sağlık oraya” mottosu ile yola çıkan Bir Adım Sağlık, evinizin konforunda hastane hizmeti almanızı sağlıyor. Sağlık sektörünün tecrübeli isimlerini bir araya getiren Bir Adım Sağlık ekipleri tüm tedavi süreçlerinizi sizinin güvenle tamamlanmasında uzman kadrosuyla yanınızda oluyor.

Tedavi sırasında herhangi bir teste ihtiyaç duyulursa Bin 600’den fazla test ev ortamında rahatlıkla yapabilen Bir Adım Sağlık ekipleri, hastanenin birçok artısını evlerdeki hastalar için uygulayabiliyor. Hastalar ve yakınları doktorlara hem Bir Adım Sağlık internet sitesinden hem de cep telefonu uygulaması üzerinden ulaşabiliyor. Böylece muayene olmak için herhangi bir sıra beklemenize ya da randevu almanıza gerek olmadan tıbbi imkanlara kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Oluşum sayesinde hem hızlı hem de kesintisiz hizmet alarak hemen hemen tüm tıbbi imkanlardan kolaylıkla faydalanılıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*