Kahve severlerin yeni adresi: Online Barista Club

MediaMarkt, mediamarkt.com.tr’de hayata geçirdiği Online Barista Club ile kahve makinelerinden öğütücülere kadar birbirinden farklı cihazlar hakkında bilgi veriyor, kahve çekirdeklerinin tatlarını anlatıyor ve kahve ile ilgili merak edilenleri paylaşıyor.

Mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de sunduğu on binlerce çeşit ürünle her yaştan teknolojisevere hitap eden MediaMarkt, kahve severler için yeni bir uygulamasını hayata geçirdi. Daha önce seçili mağazalarında açtığı Barista Club ile teknolojiseverlere mağazalarında kahve ısmarlayan ve satışa sunduğu ürünlerin deneyimlenmesini sağlayan MediaMarkt, yeni başlattığı Online Barista Club ile de kahve severlere kendileri için doğru makine, çekirdek ve daha çeşitli önerilerde bulunuyor. mediamarkt.com.tr üzerinden ulaşılabilen Online Barista Club’ın “Kahve Lezzetleri’, ‘Kahve Makineleri, Öğütücüler ve Aksesuarlar’” ve ‘Spesiyel Kahveler” olmak üzere 3 farklı temel kategorisi bulunuyor.

“Kahve Lezzetleri”nde kendiniz için doğru çekirdeği seçin

Sadece kahve severler için değil, kahveyi yeni tanımak isteyenler için de bir rehber niteliği taşıyan Online Barista Club’ın “Kahve Lezzetleri” başlığı kahve çekirdeklerini ve kahvenin yolculuğunu anlatıyor. Örneğin sayfada yer alan bilgilere göre Güney Amerika ve Doğu Afrika’dan gelen Arabica; daha tatlı, içimi yumuşak, genellikle meyve ve aromalı notalara sahip olan kafein oranı düşük bir çekirdek. Orta ve Batı Afrika’da yetişen Robusta çekirdeği, daha sert aroma ve yoğun notalara sahip olup ekşimsi ve cevizi andıran tadıyla kafein oranı yüksek çekirdekler arasında yer alıyor. Robusta çekirdeği, damakta kalıcılığı ile fark yaratıyor.

Yine “Kahve Lezzetleri” başlığında kahvenin çekirdekten fincana giden yolculuğu anlatılıyor, kahve severlere ‘Kahvenin doğru demlendiğini nasıl anlarsınız?’, ‘Kahvenin yanında neler iyi gider?’ ve ‘Kahvenin tadını daha doğru almak için ne yapmak gerekir?’ başlıklarıyla da kahve hakkında merak edilen sorular yanıtlanıyor. Ayrıca Kavurma İşlemi, Kızartma Seviyesi ve Bileme gibi işlemler hakkında bilgileri de içeriyor.

Seçtiğin kahve makinesi seni yansıtır

“Kahve seçimleriniz size kim olduğunuzu söyler” diyen MediaMarkt, ikinci başlıkta ise Kahve Makineleri, Öğütücüler ve Aksesuarları hakkında ürün bilgisi veriyor. MediaMarkt, burada Kapsüllü Makineler, Tam Otomatik Kahve Makineleri, Filtre Kahve Makineleri ve Türk Kahve Makineleri seçenekleri oluşturarak kahve severleri kendileri için doğru makinelere yönlendirmeyi hedefliyor. Ayrıca her kategori için makine önerilerinde de bulunan MediaMarkt, en çok satılan ürünleri de burada gösteriyor.

Farklı kahveleri denemek için önce onları öğrenmek gerekir

Kahvesini, hazırlamadan hemen önce çekirdeği öğüterek pişiren kahve severler için Online Barista Club’ta kahve öğütücü alternatifleri de bulunduruyor. MediaMarkt, ürün portföyünde tüm bu ürünlerle birlikte kahve, çekirdek kahve, kapsül kahve ve Türk kahvesi seçenekleri de bulunduruyor. Kahveyle alakalı hemen her şeyi portföyünde bulunduran MediaMarkt, kahve lezzetlerini keşfetmek isteyenlere özel önerilerde de bulunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*