Fakir Hausgeräte’nin yeni Robert RS 770 Robot Süpürgesi, teknolojiyi özgürleştiriyor

Fakir Hausgeräte’nin yeni Robert RS 770 Robot Süpürgesi, rakipsiz emiş gücü, Türkçe akıllı ses teknolojisi, mobil aplikasyonu ve çoklu haritalama teknolojisini destekleyen akıllı lazer navigasyon sistemi ile evlerde kusursuz temizlik devrini başlatıyor.

Fakir Hausgeräte, Türkçe akıllı ses teknolojisiyle kullanıcısının dilinden konuşabilen yeni Robert RS 770 Robot Süpürgesi ile evleri aynı anda hem süpürüp hem de silerek tertemiz yapıyor. Rakipsiz emiş gücü ve çoklu haritalama teknolojisi ile hayatı kolaylaştıran Robert RS 770, zamandan tasarruf sağlayarak temizlik ve özgürlük konseptini bir arada sunuyor. 

Rakipsiz Emiş Gücü ve Performans

Robert RS 770 Robot Süpürge, 4.000PA’lık rakipsiz emiş gücü ve aynı anda hem süpürüp hem de silme özelliğiyle evin her köşesinde tam temizlik sağlıyor. Farklı zeminler için 4 farklı seviyede silme fonksiyonuyla çalışabilen RS 770, otomatik olarak halının tipini bile belirleyerek maksimum emiş gücüne geçebilecek kadar hassas bir performans sunuyor. 120m2 alanı tek seferde temizleyebilen Robert RS 770’in çift döner fırçası ve 20mm yüksekliğe kadar çıkabilen tekerlekleri ile engel tanımıyor ve tek bir toz zerresini dahi kaçırmıyor. Geniş toz haznesi ve 150 dakika kullanım süresi Robert RS 770’i kusursuz kılıyor. Ayrıca elektronik su deposu özelliğiyle zemin tipine uygun 3 farklı seviyede su damlatma yaparak yüzeylere hiç zarar vermeden gerçekleştiriyor.

Evinizi sizden daha iyi tanıyor

Robert RS 770 Robot Süpürge, çoklu haritalama ve akıllı lazer navigasyon sistemi sayesinde ev ortamını tüm ayrıntıları ile analiz edebiliyor ve ardından evinizin detaylı haritasını oluşturuyor. Çoklu haritalama teknolojisi sayesinde 3 farklı haritalandırma yapılabilmesine olanak sağlayan Robert Robert RS 770, 3 katlı bir ev için 3 farklı harita oluşturarak hafızasında tutabiliyor. Çoklu haritalama özelliği tek katlı evler için ise alternatif olarak ‘’sadece halılar’’ ya da ‘’sadece yüzeyler’’ emri verilerek temizlik yapılabilmesine imkân tanıyor. Çalıştığı alanın her köşesini temizlik işlemi sırasında kaydeden Robert RS 770 Robot Süpürge, şarjı azaldığında ise güç doldurma alanına dönüyor ve hazır olduğunda yarım kalan temizliğine kaldığı yerden devam edebiliyor. Aynı zamanda 27 adet kızıl ötesi sensörü ile evinizdeki her objeyi tanıyarak çarpmayı ve düşmeyi de önlüyor.

Siz tatilde olsanız bile o çalışıyor

Fakir Robot Mobil Aplikasyon ile siz özgürlüğün tadını çıkarırken evde olmasanız bile Robert RS 770 çalışmaya devam ediyor. Fakir Mobil Aplikasyon üzerinden uzaktan kontrol edilebilen Robert RS 770, kullanıcısının temizlenmesini istediği alanı seçmesinin ardından, bu alan sınırları içerisinde silme ve süpürme işlemini aynı anda gerçekleştirilebiliyor. Ek olarak temizlik istenmeyen alanlar da özellikle rotanın dışında bırakılabiliyor. Ayrıca aplikasyon üzerinden vakum gücü, su akışı, çalışma alanı ve çalışma zamanlaması günlük/haftalık olarak güncellenebiliyor.

Fakir uzmanları Robert RS 770’i evinizde ücretsiz olarak kuruyor 

Kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak için her adımda yanında olan Fakir, fakirshop.com.tr adresinden saat 15.00’e kadar verilen Robert RS 770 süpürge siparişlerini aynı gün içinde eve teslim etmekle beraber ürünün kurulumunu da gerçekleştiriyor. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra uzman ekipler tarafından aranan kullanıcılardan randevu alınarak ürün teslimatı yapılıyor. Ürünün kurulumunu yapıp nasıl çalıştığıyla ilgili bilgi veren uzman teknik ekibiyle Robert RS 770, hayatı kolaylaştırmaya ve evlerin pırıl pırıl olmasını sağlamaya devam ediyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*