Luxell markası ile, bütçe dostu fiyatlar ve yüksek kaliteli ürünlerle evinizde şıklığı yaşatmaya devam ediyoruz

“Müşteri ulaşılabilirliğini kolaylaştırmak için büyüttüğümüz satış kanalları ile ankastre setler, set üstü ocaklar, ısıtıcı-soğutucu ürünler, mini ve solo fırınlar, küçük ev aletleri gibi geniş ürün yelpazesine sahibiz. Müşterinin kendisine hitap eden doğru ürünü, doğru fiyatlarla birleştirerek; farklı yaş ve gelir gruplarının tercihlerini de göz önüne bulundurarak çoklu kanal stratejileri belirledik.”

Luxell Pazarlama Müdürü Bülent Denktaş

Tüketicilerimizin beklentilerini tam olarak karşılayacak kalitede ürünler sunmak Luxell ailesi olarak daima hedefimiz olmuştur. Üretme tutkusu ile uzun yıllardır bu hedef doğrultusunda ilerlemekteyiz. Ürünlerimizi tüketicilerimizle kolay buluşturmak için iş birlikteliği yaptığımız perakende ve toptan kanallarını yaygın ve verimli bir şekilde kullanıyoruz. Çok şubeli ve katlı mağazalar, ulusal zincirler, bölgesel satış noktalarındaki teşhirlerimiz ile Türkiye’mizin her yerinde ürünlerimizi satışa sunuyoruz. Ayrıca www.luxell.com.tr adresinden ürünlerimizi satın almak isteyen müşterilerimize hizmet veriyoruz. Pandemi döneminde değişen satın alma alışkanlıkları ve online satışın popüleritesinin artmasıyla bizler de müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için web sitemizde iyileştirmeler yaptık. “luxell.com.tr” adreslerinden tüm bu yenilikleri inceleyebilmekte ve sipariş verebilmektesiniz. Her ay tanımlayacağımız fırsat ürünleriyle de bütçe dostunuz olarak yanınızda olmaya devam ediyoruz. Sitemizde bulunan canlı destek bölümüyle sorularınızı kolayca bizlere iletebilmekte hatta kendinizin belirleyeceği konu başlıklarıyla çok daha kolay hizmet alabilmektesiniz.

Müşteri ulaşılabilirliğini kolaylaştırmak için büyüttüğümüz satış kanalları ile ankastre setler, set üstü ocaklar, ısıtıcı-soğutucu ürünler, mini ve solo fırınlar, küçük ev aletleri gibi geniş ürün yelpazesine sahibiz. Müşterinin kendisine hitap eden doğru ürünü, doğru fiyatlarla birleştirerek; farklı yaş ve gelir gruplarının tercihlerini de göz önüne bulundurarak çoklu kanal stratejileri belirledik.

Uygun fiyatlı ürünleriyle kaliteden ödün vermeyen Luxell, pazarı güncel olarak takip etmekte ve güncel ihtiyaçları geçmiş tecrübeleriyle birleştirmektedir. Bu ihtiyaçları doğru cevaplayabilmek adına gerek Ar-Ge gerekse tasarım olarak yoğun çalışmalara devam etmekteyiz. Sunduğumuz ürünleri konfor, bütçe ve kalite paydasında buluşturarak pazardaki güçlü dinamiklerden biri olmayı sürdürmekteyiz.

Müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tüketici dostu olma kararıyla tüm ürünlerde 3 yıl garanti hizmeti vermeye başladık. Bu hizmeti tüketicilerimize Luxell ailesi olarak 81 ildeki 292 servis noktamız ile sunmaktayız. Ürünü alırken de, kullanırken de tüketicimiz mutlu olmalı. Servis hizmetleri çok önemli ve bunun bilinci ile satış sonrası hizmetler birimimize sürekli olarak yatırım yapmakta ve hizmet kalitesini arttırmaya yönelik eğitimler vermekteyiz.

Bunun yanı sıra tedarik kapasitemizi artırarak, ihtiyaçları kısa sürede karşılayabilmek için mevcut üretim alanlarımızı, mevcut depolarımızı genişletmekte ve yatırımlarımıza bu doğrultuda yön veriyoruz. Pandemi sürecinin başlamasından önce planladığımız ve bu süreçte hız kesmeden tamamladığımız birçok proje oldu. Bu projelerden en önemlisi yeni Kayseri’deki Luxell fabrika binamız oldu. Bu yeni oluşum ile depolama kapasitemizi ve koordinasyon kalitemizi arttırdık. Çalışanlarımızın daha refah içinde olacakları bir çalışma ortamı içinde verimliliklerini arttırmayı hedefledik. Ayrıca Luxell Mutfak ismini verdiğimiz, tüm satış ve teşhir noktalarında örnek olabilecek bir showroom konseptini oluşturduk. Ürünlerimizin tüketicilerimize ulaşmasında bizlere değerli katkıları bulunan bayilerimizi, servis noktalarımızı yeni Showroomumuz olan Luxell Mutfakta ağırlayarak gelecek kurgularımızı birlikte yapıyoruz.

Ayrıca ilk olarak Mersin’de bir bayimizin girişimi ile Luxell mağazasının açılışı yapıldı. Bu şekilde birçok ilde Luxell mağaza fikirlerinin de çalışmaları yapılmaktadır. Bu mağazalarda tüm ürünlerimiz sergilenmektedir. Ankastre grubu ürünler başta olmak üzere, set üstü ocak, ısıtıcı-soğutucu ürünler, mini ve solo fırınlar, küçük ev aletlerinin sergilendiği mağazalarda tüketicilerimizi zengin ürün çeşitliliği, uygun fiyat ve kaliteli hizmet ile karşılanmaktalar.

Yukarıda bahsettiğimiz çalışmaları yoğunlaştırıp artırarak ülkeye, sektöre ve tüketicilere olumlu katkımızı sağlıyor olacağız. Konfor, bütçe ve kalite paydasını koruyarak birçok platformda yerli üretim global marka yolculuğumuza devam edeceğiz.  

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*