Silverline Buzdolapları ile soğutma ve saklama özellikleriyle dikkat çekiyor

Yaz gelince hayatımızdaki önemi bir kez daha artan buzdolaplarının yükü de bir kat daha artıyor. Yiyecekler, içecekler daha soğuk olmalı ve taze kalmalı derken buzdolabı fonksiyonları önemini bir kez daha hatırlatıyor. Silverline’nın kullanıcı konforunu fonksiyonellikle buluşturduğu modeli R12086W01 ve R12086X01 buzdolabı, şık tasarımı, soğutma ve saklama özellikleri ve teknolojisi ile öne çıkıyor.

Parmak izi göstermeyen şık beyaz renkte R12086W01 ve inox yüzeyli R12086X01buzdolabı soğutma performansı ve geniş iç hacmi ile Silverline’nin en çok tercih edilen modellerinden biri… Değiştirilebilir kapı yönüyle mutfaklara kolaylıkla yerleşebilen ürünler, A+ enerji sınıfına sahip “No Frost” özelliğine sahip.  Ayarlanabilir “Nem Kontrollü Sebzelik” özelliği bulanan modeller; sebzelikteki gıdaların nem oranlarını kontrol altında tutarak, tüm sebze ve meyvelerin besin değerlerini kaybetmeden ilk günkü tazeliğini korumasını sağlıyor.  

Alt bölümde konumlanan derin dondurucu bölümü geniş hacmi ile sebze, meyve, balık, et depolamak isteyenlerin ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor. “Elektronik Kontrol” paneli ile, soğutucu ve dondurucu bölmelerindeki her bölümün sıcaklığı ayrı ayrı ayarlanabilenR12086W01 ve R12086X01, 434 litre kapasitesiyle kalabalık aileler için ideal… Fonksiyonel kullanımın bir parçası olarak öne çıkan led aydınlatma ise buzdolabını daha güçlü ve beyaz bir ışıkla aydınlatıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*