Çay sohbetlerinin tadı Arzum Çaycı Heptaze ile çıkar

Siz de çayınızı her zaman taze ve sıcak sevenlerden misiniz? Arzum Çaycı Heptaze ile kahvaltı sofralarının ve dost sohbetlerinin vazgeçilmezi olan çayınızı demlemekle kalmayıp tazeliğini de uzun süre koruyarak keyfinizi dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz.

Sohbetlerin olmazsa olmazı, kahvaltı masalarının vazgeçilmezi çay keyfinin adresi bu yaz da Arzum Çaycı Heptaze olacak. Yaz akşamlarında sevdiklerinizle birlikte yapacağınız keyifli sohbetlerde içtiğiniz her yudumun tadına varmak, her bardakta aynı tadı ve hazzı bulmak istiyorsanız Çaycı Heptaze tam size göre.

İnovatif hareketli filtresi ile çayın tazeliğini her daim koruyarak acılaşmasına ve bayatlamasına izin vermeyen Heptaze, çay keyfini eksiksiz yaşamak isteyenler için tasarlandı. Siz de çayının demi konusunda hassas olanlardan mısınız? Öyleyse çayınız arzu ettiğiniz deme ulaştığında Heptaze’nin hareketli filtresini kolayca demden ayırabilirsiniz. Böylece çayınız her zaman istediğiniz demde ve taze kalır. Hareketli filtre ile yukarı çektiğiniz çayın su ile teması kesildiği için de filtredeki çay posasını kolayca temizleyebilirsiniz.

Yüzde 90’a varan enerji tasarrufu sağlıyor

Arzum Çaycı Heptaze, 1.9 litre paslanmaz çelik su ısıtıcı haznesi ve 0.8 litre geniş kapasiteli sağlıklı cam demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkânı sunarak geniş ailelerin de tercihi oluyor. Heptaze’de yer alan susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi çay makinenizin içinde su olmadığında kaynatma işlemini engelliyor. Heptaze’nin bu özelliğiyle mutfaklarda yaşanabilecek kazaların önüne geçmek de mümkün hale geliyor.

Arzum Çaycı Heptaze, enerji tasarrufu sağlayan kaynatma şalteri sayesinde çay suyunu çok kısa sürede kaynatıyor. Böylece yüzde 90’a varan enerji tasarrufu elde etmenizi sağlıyor. Heptaze’nin ışıklı göstergesinde yer alan mavi ışık yandığında suyun devamlı sıcak ve çayın her an içime hazır olduğunu, kırmızı ışık yandığında ise suyun kaynamakta olduğunu ve çayın demlenmekte olduğunu anlıyorsunuz. Çift kullanımlı kapak tasarımına sahip Heptaze’yi istediğiniz zaman su ısıtıcı olarak da kullanabilirsiniz. Siz de çay tutkunuysanız mutfağınızda mutlaka ödüllü Arzum Çaycı Heptaze’ye yer açın.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*