Beyper Yönetim Kurulu Toplantısı’nı düzenledi

Beyper Yönetim Kurulu Toplantısı 23 Haziran 2021 Çarşamba günü Kadıköy Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşti. Toplantıya BSH Bosch Türkiye Direktörü Semir Kuseyri ve BSH Koordinasyon Müdürü Çağatay Aykut da katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Beyper Başkanı Ali Yıldız yaptı. 9 yıl önce kurulan derneğin her geçen gün büyüdüğünü kaydeden Yıldız, 5 yıl içinde 2.000 üyeye sahip büyük bir organizasyon olmayı hedeflediklerini söyledi ve konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

BSH Bosch Türkiye Direktörü Semir Kuseyri ise yıllar önce “4 bayinin bir otoyolda elle verip karşıdan karşıya geçemeyeceklerini” düşündüğü halde şimdi Türkiye’de bayi teşkilatlarının böyle dernekleşmesinden dolayı mutluk duyduğunu ve Beyper’in kurumsallaşması için yapması gereken şeylerin neler olduğunu ifade etti. Bayilerin 2030 yılında kendilerini nerede görmek istiyorlarsa ona göre hedef koymalarının gerekliliğinin altını çizen Kuseyri, yaklaşık olarak 1 saate yakın yönetim kurulu üyelerine kurumsallaşma ile ilgili bilgiler verdi.

Toplantı sonrasında yeni üye katılımı da gerçekleşti. İstanbul Anadolu Yakası Küçükbakkalköy Bosch Bayisi Oğuzhan Tozkoparan yeni üye olarak derneğe katılırken rozetini Dernek Başkanı Ali Yıldız taktı. Akabinde yönetim kurulu üyeleri birlikte akşam yemeği yediler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*