Siemens gazlı ocaklar ile tam istediğiniz gibi

Siemens Ev Aletleri mutfakta fark yaratmaya devam ediyor. stepFlame Teknolojisi ile geliştirilen iQ500 EP6A6HB20 Gazlı Ocak pişirmeyi hiç olmadığı kadar hassas bir şekilde deneyimleyebilmeyi mümkün kılıyor.

 Siemens Ev Aletleri mutfakta fark yaratmaya devam ediyor. stepFlame Teknolojisi ile geliştirilen iQ500 EP6A6HB20 Gazlı Ocak pişirmeyi hiç olmadığı kadar hassas bir şekilde deneyimleyebilmeyi mümkün kılıyor. 9 ayrı alev seviyesi ile hassas alev kontrolü sunan ocak, tam olarak ihtiyacınız olan ısıyı kullanırken, istediğiniz mükemmel lezzetleri elde etmek için tasarlandı. Şık ve dayanıklı cam yüzeyi ile tasarımdan ödün vermeyen ocağın, siyah ve titanium gri seçeneği var.  Tekli dökme demir ızgaralar bir yandan pişirme kalitesini arttırırken diğer yandan da ocak yüzeyinin temizliğinde kolaylık sağlıyor. 

Hassas alev kontrolü ile kontrol sizde 

Bazı mutfaklarda yemek pişirmek bir zevke dönüşür. 3,6 kW gücüne sahip Wok ocak gözü, Siemens’in eşsiz gaz teknolojisi ile birleşince, eşit ısı dağılımı, büyük miktarlarda çok çeşitli yiyeceklerle pişirmeyi daha hızlı ve konforlu hale getiriyor. 

Siemens Ev Aletleri’nin stepFlame Teknolojisi ile dokuz farklı seviyede hassas alev kontrolü sağlayabilir, tam kıvamında pişmiş lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.  

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*