LG QuadWash Çamaşır Makineleri, hızlı, derinlemesine ve hijyenik temizlik sağlıyor

Dört farklı yöne çalışan püskürtme kolları ile derinlemesine temizlik sağlayan LG QuadWash Bulaşık Makineleri, TrueSteam (Buhar) özelliği ile de en zorlu bulaşık artıklarını bile lekesiz temizliyor, %99,99’a kadar sanitizasyon sağlıyor. Üstelik, TrueSteam özellikli LG QuadWash Bulaşık Makineleri, bulaşık yıkamak için harcanan zamanı, enerjiyi ve suyu azaltıyor.

Bulaşık yıkamak günlük ev rutininin değişmez işlerinin değişmez bir parçası. Ancak biriken, kuruyan bulaşıkları ya da hassas parçaları yıkamak yorucu bir günün ardından işkenceye dönüşebiliyor. Katılaşmış yemek artıklarını çıkarmak için harcanan zaman ve kullanılan ekstra su nedeniyle ortaya çıkan çevresel zarar da işin diğer olumsuz tarafı.. LG Electronics (LG), QuadWash Bulaşık Makineleri ile kullanıcıları kurumuş kirler, beklemiş bulaşıklar, uzun bulaşık yıkama saatleri ve harcanan fazla sudan kurtarıyor. Üstelik kullanıcıların, LG QuadWash Çamaşır Makineleri’nin True Steam (Buhar) özelliği sayesinde yemek artıkları nedeniyle ortaya çıkan bakteriler ya da mutfak eşyaları üzerindeki mikroplardan endişelenmelerine gerek kalmıyor.

LG QuadWash Bulaşık Makineleri, TrueSteam (Buhar) özelliği sayesinde yaygın ev bakterilerini ortadan kaldırıyor ve sanitasyon döngüsünde çalıştırıldığında, gıda zehirlenmesi ile ilişkili olanlar da dahil olmak üzere bakterileri en az yüzde 99,99 oranda yok ediyor. 100 dereceye varan buharın gücünü kullanan LG QuadWash Bulaşık Makineleri, ekstra hijyen sağlamanın yanı sıra, kurumuş yemek kalıntıları ve inatçı lekeleri nazikçe temizliyor, buharın gücü sayesinde su lekelerine geçit vermiyor. 

Dört Kollu Dev

İki yerine dört püskürtme koluna sahip LG QuadWash teknolojili çamaşır makineleri, püskürtme kollarının dönme sırasında ileri ve geri hareket etmesiyle (Multi-Motion) rafların en köşesindeki bulaşıkları bile mükemmel şekilde temizliyor. Çift bölge yıkama özelliği ile, üst ve alt raflardaki püskürtme yoğunluğunun değiştirilmesine imkan veren LG bulaşık makineleri, kolaylıkla ayarlanabilen raf sistemiyle bulaşık makinesi yerleştirmeyi basitleştiriyor, aynı anda daha fazla bulaşık yıkanabilmesini sağlıyor ve büyük hacimli bulaşıklar için alan açıyor. Inverter Direct Drive ile sesiz ve yüksek verimle çalışan çamaşır makineleri, enerji verimliliğini de artırıyor. 

En hassas bulaşıkları bile özenle temizleyen LG QuadWash Bulaşık makinesi, ThinQ özelliğiyle de kullanıcılara ekstra rahatlık sağlıyor. ThinQ sayesinde, zaktan çalıştırma, programlama ve programı sonlandırma gibi imkanların yanı sıra, bulaşık makinesinin döngüsünün bitip bitmediği de yine uzaktan cep telefonları aracılığı ile kontrol edilebiliyor. Böylelikle kullanıcılar, makineyi kontrol etme derdi olmadan ailece geçirecekleri zamanın keyfini sürebiliyorlar. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*