Fakir, Babalar Günü’nde tüm önyargıları yıkıyor

Fakir Hausgeräte, bu Babalar Günü’nde yürüttüğü kampanya ile tüm önyargıları yıkarak, babaların yeteneklerini gün yüzüne çıkarıyor.

Elektrikli ev aletleri alanındaki ürünleriyle son teknolojiyi kullanıcılarına sunan Fakir Hausgeräte, tüm ailenin hayatını kolaylaştırıyor. Bu felsefeden yola çıkan marka; erkekler temizlik yapamaz, ütü yapamaz, yemek yapamaz gibi önyargıları kırmak için Babalar Günü’ne özel bir kampanya başlattı.   

Kahraman olmak için pelerine gerek duymayan babaların, sadece hayatlarını kolaylaştıracak teknolojik ev aletlerine ihtiyaç duyduğunu vurgulayan marka, bu özel günde babalara elektrikli ev aletleri hediye edilmesini öneriyor. Kampanya doğrultusunda #BenimBabam ve #BabalarıAnlayanTeknoloji hashtag’iyle sosyal medyada babalarının yaptığı en iyi ev işini anlatan çocuklar, ortaya çok güzel hikayeler çıkarıyor. 

Kampanyanın beklenenden çok daha fazla ses getirdiğini vurgulayan Fakir Hausgeräte Pazarlama Direktörü Zümrüt Tamer, “Babalara evinin kahramanı olması için fırsat verilmesi gerekiyor. Biliyoruz ki çok iyi ekmek yapan veya elektrik süpürgesiyle evini temizleyen babalar var. Ailesinin sağlığı için evinde her türlü hijyen önlemini alan babalar da bu kahramanlar arasında yer alıyor. Kampanyamız doğrultusunda gelen videolar o kadar samimi ve sevimli ki, babaların gerçek yeteneklerini öğrenmek için böyle bir itici güce ne kadar ihtiyaç olduğunu bir kez daha anladık. Babaları kahraman yapmanın en güzel yolu, onları anlayan ve hayatı kolaylaştıran teknolojiyi sunmaktan geçiyor.” dedi. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*