Seren Pazarlama 3 yıl aradan sonra bayileri ile Adana’da tekrar bir araya geldi

Beyaz eşya sektörünün köklü firmalarından biri olan ve aynı zamanda Türkiye'nin önemli beyaz eşya ve televizyon tedarikçi markası olan Seren Pazarlama, 3 yıl aradan sonra bayileri ile Adana'da bir araya geldi. Adana Hilton otelinde yapılan toplantıya Türkiye'nin dört bir bölgesinden 300 ‘e yakın bayi katıldı.

Açılış konuşmasında toplantıya katılan bayilerine ve  tedarikçisi olan Samsung, Şenocak, Vestel ve Silverline markası yöneticilerine teşekkür eden Seren Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gizer  firması hakkında bilgiler verdi.

Gizer  Türkiye genelinde  yıllık 30 bin ev tipi buzdolabı , 24 bin çamaşır makinesi ,12 bin bulaşık makinesi ,45 bin derin dondurucu ,25 bin ev tipi klima ve 40 bin televizyon  satışı yaptıklarını ifade etti. Selim Gizer  ayrıca mikro dalga fırın ,süpürge , ankastre ürünler, vantilatör ve ısıtıcı, elektrikli ve benzinli motosiklet ,yatak baza ve tekstil ürünleri ile toplamda yıllık 450 bin parça ürün satıp sevk ettiklerini, 29’u satış temsilcisi 45,i lojistik elemanı olmak üzere 89 çalışanı 1,6 milyar lira iş hacmi ile büyük bir aile olduklarını söyledi.

Toplantının sonunda bayiler için gala yemeği ve plaket dağıtımı yapıldı.

Haberin devamını Aralık’ta yayınlanacak 282. sayımızda okuyabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*