Medisana Titreşimli Masaj Kemeri ile konforlu masaj

Medisana 48360 Titreşimli Masaj Kemeri,yenilenmek, forma girmek ve gerginliğini üzerinden atmak isteyenlere rahatlatıcı bir masaj sunuyor.

Medisana, el tipi masaj aletlerinden masaj yastıklarına, koltuk masaj minderlerinden masaj kemerlerine kadar birçok seçenekle masaj rahatlığını evlere taşıyor. Markanın masaj grubu ürünleri arasında yer alan Medisana 48360 Titreşimli Masaj Kemeri, rahatlarken forma girmek isteyenlere yönelik.


Fonksiyonel kullanım
Çift motorlu ve titreşimli Medisana 48360 Titreşimli Masaj Kemeri, manuel ve otomatik modu, 5 farklı seviyede ayarlanabilir masaj yoğunluğu ve masaj yönü ile fonksiyonel kullanıma sahip. Kan dolaşımını hızlandırması ve kasları devamlı uyarımı sayesinde bölgesel incelmeye yardımcı olduğu gibi oturduğunuz yerde kitap okurken bile kolay ve pratik şekilde kullanılabiliyor. Üç farklı kademede ısıtma fonksiyonu bulunan Medisana 48360 Titreşimli Masaj Kemeri, kaslara yapılan titreşimli masaj sayesinde rahatlama ve selülit masajını bir arada sunuyor. Bölgesel incelmeye yardımcı olan, bel, kalça, karın gibi yağların fazla olduğu bölgelerde kullanılabilen ürün dijital tasarım kumandası ile de kolay kullanımlı. 15 dakika sonra otomatik kapanma özelliği bulunan Medisana 48360 Titreşimli Masaj Kemeri, saklama çantası ile birlikte satışa sunuluyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*