Medisana hava temizliyor

Hava temizleme cihazı Medisana-60300 ile sizin ve sevdiklerinizin ihtiyaç duyduğu her yerde ortamın havasını temizleyen Medisana, her solukta sağlıklı havayı içinize çekmenizi sağlıyor.

 Medisana Hava Temizleme Cihazı, 3M anti alerjik,  antibakteriyel,  aktif karbon filtresiyle odadaki tüm bakteri ve virüsleri nötralize ediyor. Hava içerisindeki küçük partiküller, polen, toz, koku partikülü ve bakteriler özel filtresi sayesinde arındırılarak temizleniyor.

Hava kalitesini üst noktaya taşıyan Medisana Hava Temizleme Cihazı,7/24 kesintisiz temiz hava konforu sağlıyor. Ultra enerji tasarruflu dijital motoru sayesinde hem daha az elektrik tüketiyor hem de doğaya ve geleceğimize sahip çıkıyor. Powerbank ile çalışabilme özelliği ile her an her yere taşınabiliyor.  Patentli LED gösterge ışığı sayesinde filtrelerin zamanında ve kolay değiştirilmesini sağlıyor. LED göstergenin renkleri filtrenin kirlilik derecesini ve filtrenin değiştirilmesi gerekip gerekmediği gösteriyor. Gündüz modundan gece moduna otomatik olarak geçen Medisana Air, ultra sessiz çalışma özelliği sayesinde gece gündüz kesintisiz temiz hava sağlayabiliyor.

Sevdiklerinizin havası güvence altında

Son yıllarda giderek artan ve hava yoluyla bulaşan salgın hastaların temelinde; toz, polen, virüs, bakteri ve toza karışarak eve getirilen hastalıklar yatar. Bu faktörlerin neden olduğu hastalıklardan ise en çok bağışıklık sistemi yetişkinlere göre daha hassas olan çocuklar etkilenir. Dolayısıyla minikler evde ve okulda temiz havaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyar.

‘Havan temizse sevdiklerin güvende’ misyonuyla hareket eden Medisana, üstün Alman teknolojisi ile hayata geçirilen hava temizleme cihazı ile miniklerin ve sizin havanızı koruma altına alır. Anti bakteriyel ve anti alerjenik özellikleriyle fark yaratan Medisana, hava içerisindeki alerjenlerden kötü kokuya kadar tüm olumsuz faktörleri filtrelerken evimizdeki sevimli dostlarımızın tüylerini de minimize ediyor. Tozdan kaynaklanan ağız kuruluğunu önleyen Medisana, toza karışmış dışarıdan eve getirilen hastalıkların yayılmasını önlüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*