Electrolux, IF Design’dan 2 ödül kazandı

Electrolux, IF Design Awards Ödülleri’nde yenilikçi ürünleri Pure Q9 2’si 1 arada şarjlı dikey süpürge ve Pure D8.2 sessiz toz torbalı elektrikli süpürge ile 2020 IF Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

Tasarım alanında dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan IF Design Awards‘ın kazananları belli oldu. Uluslararası arenada birçok ödülün sahibi olan Electrolux, tasarımı kalite ile birleştiren ev bakım ürünleri Pure Q9 ve Pure D8.2 ile Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu. Yüksek performansı ve ileri teknolojisi ile temizlikte çağ atlatan Electrolux, bu zamana kadar aldığı sayısız ödülle tasarım alanındakini farkını ortaya koyuyor.

Electrolux’ün ödül aldığı ürünlerden Pure Q9, temizlik ortamına yepyeni bir yaklaşım getiriyor. Daha sessiz temizlik deneyimini yaşamak isteyenler için üstün performans özelliklerini bir araya getiren Pure Q9 zahmetsiz kullanımı, 5 kademeli hava filtresi, maksimum ses yalıtımı ve şık tasarımı ile göz dolduruyor.

Yalnızca 57dB ses şiddetiyle şimdiye kadar Electrolux’ün ürettiği en sessiz elektrik süpürgesi özelliğini taşıyan Pure D8.2 akıllı temizlik teknolojisi ile zemin türünü otomatik olarak tespit edip emiş gücünü otomatik ayarlayarak parkeden halıya sorunsuz ve kesintisiz geçiş sağlıyor. Sürdürülebilir olmayı her daim önemseyen Electrolux yüzde 55 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen Pure D8.2 ile kaliteden ödün vermeden çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

1953 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen, dünyanın dört bir yanından her yıl binlerce başvurunun yapıldığı IF Desing Awards tasarımın en iyilerini ödüllendiriyor. Bu yıl ödül kazanan markaların tasarımları 2 – 10 Mayıs tarihlerinde Berlin’de sergilenecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*