Arzum saçlara bahar ışıltısı getiriyor

Arzum, en yeni ürünleri olan Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ve Bellissima Glossy Saç Düzleştirici ile saçlarınızı özgürce şekillendirmenize imkan sunuyor.

Arzum Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ile Kolayca Parlak Saçlara Kavuşun

İyon teknolojisi sayesinde elektriklenmeyi önleyen Arzum Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ile, saçlarınızı parlaklığını kaybetmeden kolayca şekillendirebilirsiniz. 1200 watt gücü ile saçınızı hızlıcakuruturken aynı zamanda şekillendirme imkanı da sunuyor. Seramik şekillendirme fırçaları ile hem düz hem de dalgalı saçlara ulaşmanızı sağlayan Arzum Volume Pro ile bu bahar evde profesyonel bakımın anahtarı sizin elinizde!

Arzum Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici Tavsiye Edilen Fiyat: 279,90TL

Arzum Bellissima Glossy Saç Düzleştirici ile Işıltılı Düz Saçlara Kavuşun

Düz ve ışıltılı saçlardan vazgeçemeyenlerin bu bahar ilk tercihi Arzum Bellissima Glossy Saç Düzleştirici olacak. Aktif plaka teknolojisi sayesinde saçlara eşit basınç uygulayan ve daha etkin düzleştirme sağlayan düzleştirici, kusursuz düz saçlara imza atmaya hazır. Seramik kaplama plakaları sayesinde zarar vermeden şekillendiren Bellisima Glossy, kuru ve mat saçlarda ışıltı etkisi yaratıyor. Saçları düzleştirmenin yanı sıra doğal ve kalıcı bukleler de yapmanızı sağlayan düzleştirici, 230 derece ayarlanabilir profesyonel sıcaklık ayarına sahip.

Arzum Bellissima Creativity Glossy Saç Düzleştirici Tavsiye Edilen Fiyat: 429,90 TL

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında:

1966’da yerli bir marka olarak doğan Arzum, 54 yıldır Türkiye’de hemen her eve girmiş, ve başarısını kısa sürede uluslararası boyuta taşımıştır. Teknolojiyi tasarım ve yaratıcılık ile birleştirerek ortaya çıkardığı ürünlerle tüketicilerinin hayatlarını değiştirmeyi hedefleyen Arzum, yarım asırlık yolculuğunda küçük ev aletleri sektöründe Türkiye’de ilklere imza atarak sektöre yön vermiştir.

Türk malı ilk ütüyü 1967 yılında, ilk mekanik süpürgeyi 1968 yılında, ilk mutfak robotunu 1991 yılında ve ilk elektrikli cezveyi 2003 yılında üreten Arzum, 2001 yılında sektörde 3 yıl garanti uygulamasını başlatarak sektörde garanti sürelerini uzatan ilk marka olmuştur.

“Sen dokunursun değişir dünya” mottosuyla tasarladığı ürünlerle, yerel ve uluslar arası birçok prestijli ödüle layık görülen Arzum, 2014 yılında da, Türk kahvesinde bir devrim yaratarak, doğrudan fincana servis özelliğiyle bir ilk olan Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi yurt içi ve global pazara sunarak büyük bir başarı elde etmiştir. 2015 yılında dünyadaki devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality Programı kapsamına alınan Arzum, OKKA’nın başarısı ile Türk kahvesi kültürünü dünyaya yaymak üzere global bir misyonu da yerine getirmektedir.

Bugün Arzum, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere 6 ürün kategorisinde 250’den fazla ürünüyle yılda 3 milyonu aşan satış gerçekleştiren Arzum, dünyanın 40 ülkesinde 10 milyondan fazla eve ulaşarak”dünya markası olma” yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Arzum, ülkemizde altıncısı düzenlenen Superbrands Türkiye 2016’da 6.kez Türkiye’nin ‘Süper Markaları” arasında yer aldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*