Fırın zamanlayıcıları ve kontrolleri size hem zaman hem verim kazandırıyor

Sabaf Grubu'nun altında çalışmalarını yürüten Okida’nın üretimini yaptığı fırın zamanlayıcıları ve elektronik kontrolleri kullanıcının elektrikli veya gazlı fırınlardaki ana işlevleri kontrol etmesine olanak tanıyor.

Saat, dakika, pişirme süresi ve pişirme bitiş süresi gibi bilgileri gösteren cihazlar, mekanik düğmeli (3 veya daha fazla) LCD, LED veya TFT ekranlarla veya dokunmatik kontrol sistemleri gibi daha gelişmiş sistemlerle sunuluyor. Ürünler, hem işlev simgeleri hem de arka plan renkleri açısından özelleştirilebiliyor. Bazı versiyonlar bir Bluetooth sistemi ile donatılmış durumda ve fırının uzaktan kumandası edilmesine izin veriyor. Daha sofistike modeller, yiyeceğin merkezindeki (et sondası) sıcaklığı tespit etmek için bir sensör kullanma olasılığına sahip.

Bazı versiyonlar, sadece fırının uzaktan kumandasına değil, aynı zamanda yazılım güncellemelerine olanak sağlayan Bluetooth ve Wi-Fi sistemleriyle donatılmıştır. Üreticinin logosu ile özelleştirilebilirler ve kişiselleştirilmiş bir tarif kitabı içerebilirler. Farklı ürün serileri göz önüne alındığında OT-2000 zamanlayıcılar, farklı renklerde (kırmızı, yeşil veya beyaz) ayarlanabilir bir LED ekran ile donatılmıştır ve bazı modeller kablosuz teknolojiler sayesinde uzaktan kumandayı da mümkün kılmaktadır. OT-5000 serisi cihazlar ise beyaz veya kırmızı LED ekran ile mevcut olup, Touch Key teknolojisi ile aydınlatmayı ayarlama imkanı sunmaktadır. Kontrollerle ilgili olarak, OC-4100-TFT-T modeli bir saat ve çok işlevli bir dijital menü ile donatılmıştır. Cihaz, 15 pişirme seçeneğinin varlığı ile daha da zenginleştirilmiştir. Son olarak, OC-200-T modeli ayrıca tamamen dijital zamanlayıcı ve termostat sunan bu özel cihaz, ayrıca bir LED ekrana ve sıcaklığı ve pişirme sürelerini ayarlamak için üç dokunmatik düğmeye de sahip.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*