Hayatınızı kolaylaştıracak yapay zekâya sahip elektronik eşyalar

Son on yılda teknolojinin insan hayatında değmediği nokta kalmadı. Ev işlerinde yardımcı olan elektronik eşyalardan işlerimizi uzaktan halletmemize kadar birçok alanda yapay zekâ teknolojisine rastlanıyor.

Bu teknoloji sayesinde uzun zamanlar harcayarak yapılan işler en fazla birkaç saat içinde halledilebiliyor. İnsan hayatını muazzam şekilde kolaylaştıran yapay zekâ teknolojisine sahip elektronik cihazlar asla vazgeçilemeyecek eşyalar listesinde en başta yer almaya başlamış bulunuyor.

Robot süpürge

Evin haritasını çıkararak süpürülmemiş alan bırakmayan bir cihazdır. Şarj edilebilir olması sebebiyle elektrikli süpürgelerden uzanan metrelerce kablolar bu süpürgede yer almıyor. Ev işlerinin yükünü büyük ölçüde azaltarak bireylere vakit kazandırıyor.

Drone

Akıllı telefonlarla entegre edilebilen drone teknolojisi bireylerin son dönemlerde en büyük yardımcısı olmuştur. Özellikle kameramanların ağır iş koşullarını hafifleten teknoloji medya sektöründe yerini neredeyse garantilemiştir. Aynı zamanda tarım alanında da çiftçilere büyük oranda yardımcı olmaktadır.

Tablet bilgisayar

Bütün notlarımızı, işlerimizi, derslerimizi içinde bulunduran bilgisayarların son modellerinden olan tablet bilgisayarlar hem taşınabilirliğinin kolay olmasından hem fonksiyonel olmasından en çok tercih edilen ürünler arasına girmektedir.

Akıllı Saat

Akıllı telefonlarla entegre edilebilen akıllı saatler, bireyin sağlık durumunu kontrol etmekten telefon görüşmelerini yapmalarına kadar gün içindeki tüm ihtiyaçlarına karşılık verebiliyor. Bu sebeple de halk arasındaki popülerliği gün geçtikçe artıyor. İnsan hayatını kolaylaştıran yapay zekâ teknolojisine bu saatler sayesinde yakından tanıklık ediliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*