IFA 2020 Special Edition, Teknik, sanal ve gerçek deneyimleri birleşimiyle geri döndü

Dünyanın dört bir yanından 1.450 küresel marka, 3 - 5 Eylül tarihleri arasında Berlin'de ve IFA Xtended Space'te kendilerini tanıtıyor. Fuar bugün kapılarını hem fiziksel hem de online olarak ziyaretçilerine açtı.

IFA Special Edition 2020, teknoloji endüstrisi için gerçek bir hibrit gösteri deneyimi sunmak için kapılarını açtı. Korona salgınının patlak vermesinden bu yana sektörün buluşacağı ilk etkinlik olacak fuar, dünyanın dört bir yanından katılımcılara Berlin’in yanı sıra dijital platform, IFA Xtended Space ve IFA Virtual Market Place’i sunuyor.

Messe Berlin CEO’su Dr. Christian Göke “Bu yılki IFA gerçekten bir Özel Sürüm. Karma bir olay olarak, tek bir amaca hizmet ediyoruz: endüstrinin toparlanmasını desteklemek. IFA 2020 Special Edition’ın, kalıcı kısıtlamalara rağmen dünyaya güçlü bir sinyal göndereceğinden eminiz.” açıklamasını yaptı.

Toplamda 30 ülkeden 1.450’den fazla katılımcı, 150’si fiziksel olarak Berlin’de bulunan IFA 2020 Special Edition’da en son ürünlerini ve yeniliklerini sergileme fırsatını yakaladı. IFA 2020 Special Edition, 30.000 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır. İlk 24 saat içinde, etkinliğe çevrimiçi olarak katılmak, basın konferanslarını ve konuşmaları izlemek, dijital sergiyi ziyaret etmek ve eşleştirme aracını kullanmak için Xtended Space’e kayıtlı 3000’den fazla katılımcı. Bu yıl, IFA 2020 Special Edition, güvenlik önlemleri ve sıkı düzenlemeler nedeniyle çok sınırlı sayıda ziyaretçiyle Berlin’de gerçekleşecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*