Siemens, Sevgililer Günü’nü kahve ile kutluyor

Siemens Ev Aletleri, Sevgililer Günü için EQ tam otomatik kahve makinesi modellerini sunuyor.

İleri teknolojiyi estetik tasarım ile bir arada sunan Siemens Ev Aletleri, Sevgililer Günü’nde sevgilisine aşk ve lezzet dolu bir hediye vermek isteyenleri EQ tam otomatik kahve makineleri ile buluşturuyor. Tüm kahve çeşitlerinde ve suyun her sertlik seviyesinde kahve çekirdeğinin eşsiz lezzetini ortaya çıkaran, EQ tam otomatik kahve makinelerinde bulunan iAroma sistemi ile her kahve deneyimi özel bir ana dönüşüyor.

Tadı damakta kalacak birbirinden farklı kahveler hazırlayan Siemens EQ.9 connect, ev aletlerini uzaktan kontrol etmeye Home Connect uygulaması sayesinde kahve keyfine yeni bir boyut getiriyor. Altı farklı kişisel profil kaydetme özelliği ile süt oranı, sertlik, demleme derecesi ve fincan boyu uygulama üzerinden seçilerek uzaktan kişiselleştirilmiş kahveler hazırlanırken, kullanıcılara anın tadını çıkarmak kalıyor. Home Connect uygulamasının coffeeWorld özelliği ise aralarında Australian Flat White, Spanish Café Cortado, Vienna Melange gibi 17 farklı kahve tarifini kullanıcılar ile buluşturarak, farklı kahve lezzetlerinden oluşan enfes bir dünyanın kapılarını da açıyor.

İstediği anda, tek bir dokunuşla sevgilinin favori kahvesini hazırlamak EQ6 Plus Tam Otomatik Kahve Makinesi ile mümkün oluyor. Beş farklı ayarda kahve sertliği ayarlayabilme özelliği ile EQ6 Plus farklı beğeni ve tercihlere uygun lezzetler elde ederken, dört favori kahve hafızası seçeneği ile sevgilinizin favori kahvesini her zaman aynı lezzeti ayarlamayı vadediyor. Her fincanda tam kıvamında aroma ve özenle hazırlanmış krema sunan EQ6 Plus damakta son yudumdan çok sonra bile hafızalarda kalan bir tat bırakıyor. EQ.6 Plus tam otomatik kahve makinelerinin ekranlarında bulunan coffeeSelect teknolojisi ise sensorlar sayesinde sezgisel çalıştırma özelliğini deneyimleyin.Taptaze çekirdekleri öğüterek, bu çekirdekleri özel sensoFlow teknolojisi sayesinde ideal ısıda demleyip, tıpkı bir baristanın elinden çıkmış gibi hazırlanmasını sağlıyor.

Aynı anda iki kahve hazırlamaya imkan sunan Siemens Ev Aletleri’nin EQ3 modeli uzun kahve sohbetlerine eşlik ediyor, keyifler paylaşıldıkça artıyor. Kahve severlerin beklentilerini karşılayacak sade ve yenilikçi özelliklere sahip EQ.3 oneTouch fonksiyonu ile Cappucino, Espresso, Latte veya Americano tek bir dokunuş ile hızlıca hazırlanıyor. Dünyada türünün tek örneği olan sensoFlow System sayesinde EQ tam otomatik kahve makineleri, suyu her zaman doğru sıcaklıkta ısıtıyor ve bu ısıyı demlenme işlemi boyunca koruyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*