Türkiye’deki ilk Siemens Touch mazağasını açtı

Siemens Ev Aletleri farklı ve yenilikçi uygulamalarına devam ediyor. Akmerkez, BuYaka ve Emaar Siemens mağaza girişlerinde ziyaretçileri karşılayan Siemens Touch deneyim platformu üzerinden tüm Siemens ürünlerine anında erişim sağlayabilir, ürünlerin ayırt edici özelliklerine hızlıca ulaşılabilir, detaylı inceleme yapabilir ve ve benzer ürünleri karşılaştırabilirsiniz.

3 boyutlu deneyim

Türkiye beyaz eşya pazarında bir ilk olarak Siemens Touch deneyimi ile 3 boyutlu modellemeler üzerinden ürünü ‘sanki gerçekmiş’ gibi çalıştırarak dijital olarak da deneyebilirsiniz. Karar verme sürecini kolaylaştıran uygulama aynı zamanda Siemens Ev Aletleri’nin sunduğu birbirinden değerli özellikleri de tek bir çatı altında görülebilmesini ve deneyimlenebilmesini sağlıyor. Siemens Touch, benzerlerinden ayıran en önemli fark ise ürünlerin öne çıkan özelliklerini çok daha anlaşılır halde sunması.   

Kahve makinesini örnek alacak olursak, ne alacağınıza dair aklınızda herhangi bir şey olmasa da Siemens Touch sayesinde önce tüm ürünlerin bulunduğu ana kategorilerden kahve makinelerini, sonrasında ilgilendiğiniz cihaza uygun olan alt kategoriyi seçerek size uygun olan kahve makinelerine ulaşırsınız. Burada seçimlerinize uygun olan tüm ürünlerin sergilendiği bir ekran açılır, aradığınız özelliklere bağlı olarak ürünleri filtreler ve sadece istediğiniz özelliklere sahip cihazları hızlıca görüntüleyebilirsiniz. Ardından ürünlerin üzerine tıklayarak o ürüne ait detaylı bilgi, video, özellik, ölçüler ve 3 boyutlu deneyim ekranına ulaşırsınız, daha sonra bir önceki menüye geri döner ve ilginizi çeken diğer ürünleri incelersiniz.

Aklınızda “Acaba hangisini almalıyım?” sorusu varsa, bunun için ‘Karşılaştırma’ butonuna basarak seçili ürünlerinizi kendi arasında karşılaştırır, avantajlarını değerlendirir ve en uygun ürünün hangisi olduğunda rahatlıkla karar verebilirsiniz.

Siemens Ev Aletleri sadece teknolojisi ile değil, tüketicilerine sunduğu üstün ürün deneyimi ile perakende mağazacılığına da yeni bir soluk getiriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*