Fakir’e, İstanbul Coffee Festival 2019’da büyük ilgi

Fakir Hausgeräte, üstün teknolojili profesyonel kahve makineleri ile İstanbul Coffee Festival’de 4. Kez yerini aldı.

Titizlikle yürüttüğü Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları sonucu tasarladığı ürünlerle fark yaratan Fakir Hausgeräte, bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen ve Avrupa’nın en büyük kahve festivali unvanına sahip İstanbul Coffee Festival’de yerini aldı. 19-22 Eylül 2019 tarihlerinde Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen festivalde kahve dükkânları, çekirdek kahve markaları, kahve makinesi üreticileri, kahve yanı lezzetler ve tasarım ürünleri yer aldı.

Kaave Türk kahvesi makinesi ile kahve pazarında kendisine kalıcı bir yer edinen Fakir Hausgeräte, bu yıl İstanbul Coffee Festival’de hem evlere hem de HORECA sektörüne hitap eden Türk kahvesi makinesi Kaave Dual Pro ve tekli, su hazneli yeni Türk kahvesi makinesi Kaave Uno Pro ile misafirlerini ağırladı. Stantta Aroma Master, Aroma Solo, Coffee Rest, Babila gibi üstün teknolojili kahve makinelerinin yanı sıra Milky Art süt köpürtme makinesi, Aroma Signature ve Kaave Dual Grinda gibi kahve öğütme makineleri de yerini aldı.

Baristaların usta ellerinden çıkan mis gibi aromalı kahveler, standı ziyaret eden misafirlerin damaklarında iz bırakırken yapılan eğlenceli yarışmalarda kazanan yarışmacılara hediye olarak Fakir ürünleri verildi.

Fakir’in katılmayı gelenek haline getirdiği festivalde ayrıca tadım ve ikramlar, barista show’lar, profesyonel eğitimler, konserler, özel tasarım ürünler, workshop ve seminerler yer aldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*