Steel Proof 1800 Kıyma Makinesi, Kurban Bayramı’nda en büyük yardımcınız olacak

Fakir Hausgeräte’nin en popüler ürünlerinden Steel Proof 1800 Kıyma Makinesi, Kurban Bayramı’nda en büyük yardımcınız olacak. Bu sayede artık kasaplarda saatlerce beklemeden kıyma çektirebilir, makinenin farklı fonksiyonları sayesinde sosis, sucuk ve içli köfte de yapabilirsiniz.

Kurban Bayramı’na çok az bir zaman kaldı. Bu yıl da kurban kesmeyi planlayanlar, kıyma çektirmek için kasaplarda saatlerce beklemenin endişesini şimdiden yaşamaya başladı. Oysa üstün Alman teknolojisini evlerimize taşıyan dünyanın en büyük elektrikli ev aletleri üreticilerinden Fakir Hausgeräte’nin en popüler ürünlerinden Steel Proof 1800 Kıyma Makinesi, sizleri bu zahmetli süreçten kurtarıyor.

Yıllara meydan okuyan tasarım

Paslanmaz çelik dış kaplaması ile yıllara meydan okuyan bir tasarıma sahip olan Steel Proof 1800 Kıyma Makinesi, kıymanızı, tercih ettiğiniz kalınlıkta çekebilmeniz için ince ve kalın paslanmaz çelik kıyma diskleri, 2 kademeli hız ayarı, etin sinirlerinin bıçaklarına sarılmasını engelleyen Ters Çalışma Fonksiyonu, geniş haznesi ve 1800 W gücü ile kıymanızı istediğiniz kıvamda hazırlama özelliklerine sahip.

Evde sosis ve sucuk yapmak isteyenlere

Çalışma sırasında kaymayı önleyen, böylece mutfak kazalarının da önüne geçen Steel Proof 1800 Kıyma Makinesi, kurumuş ekmekten en sert peynirlere kadar farklı yiyecekleri öğütme becerisine sahip. Ayrıca özel aparatı sayesinde içli köfte, sosis veya sucuk yapımında da yardımcı olan Steel Proof 1800 Kıyma Makinesi, bu yıl Kurban Bayramı’nda en büyük yardımcınız olacak.

Geleneksel lezzetler kısa sürede sofranızda!

Steel Proof 1800 Kıyma Makinesi yardımıyla Türk mutfağına özgü, Köfteli İslim Kebabı, Sebzeli Köfte Sarma ve Püreli Tepsi Kebabı gibi birçok geleneksel tarifi kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*