Tatil keyfinizi Philips Satinelle Ailesi ile katlayın

Yaz aylarında kadınların aklını en çok kurcalayan konulardan biri olan tüy sorunu, Philips Satinelle ailesi ile fonksiyonel bir çözüme ulaşıyor. Tüm ihtiyaçlar için 8 ataçman seçeneği ile çözümü tek bir cihazda buluşturan Philips, masajdan peelinge ve epilasyona kadar yaz bakımını başka bir boyuta taşıyor.

Sıcak günlerde istenmeyen tüylerine çözüm arayan kadınlar, Philips Satinelle ailesi ile yalnızca epilasyon konusunda değil masajdan peelinge, tıraştan düzeltmeye kadar geniş bir yelpazede konfora kavuşuyor.

Şimdiye kadar tasarlanmış Philips epilatörler arasında en geniş epilasyon başlığına sahip Philips Satinelle ailesi, tam kapsamlı bir cilt bakımı için tüm seçenekleri bir araya getiriyor. Islak ve kuru olarak kullanılabilen ürünler, 90 derece açıyla kullanıldığında 0,5 mm’ye kadar en kısa tüyleri bile kolaylıkla alabiliyor. Optilight teknolojisi ise kısa tüylerin gözden kaçmasını da önlüyor.

S şeklinde ergonomik gövde tasarımı ve kablosuz (şarjlı) kullanım özellikleriyle kadınların rahatını düşünen Satinelle ailesi, 8 farklı ataçman seçeneği sunuyor. Tam olarak şarj edildiğinde 40 dakikaya kadar kesintisiz epilasyon deneyimi sunuyor.

Geniş başlık özelliği sayesinde de daha fazla tüye aynı anda işlem yapmak mümkün. Böylece epilasyon süresi kısalıyor, zamanınız size kalıyor. Philips Satinelle serisi ile sunulan seçenekler arasında masaj ataçmanı, masaj başlığı, peeling fırçası, tıraş başlığı, düzeltme başlığı, aktif tüy kaldırma ataçmanı ve cilt germe ataçmanının yanı sıra, hassas bölge ve yüz için farklı ataçman aksesuarları da mevcut.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*