Fakir Hausgeräte sıcak ve nemi dışarıda bırakıyor

Fakir Hausgeräte’den yaz sıcakları ve yüksek nem için mekânlarda etkili çözümler…

Güvenilir Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, güneşin etkisini iyice gösterdiği bugünlerde artan hava sıcaklıkları ve nemin bunaltıcı etkisinden kurtulmanızı sağlayacak ürünleri ile mekânlara ferahlık getiriyor.

Sıcaktan Ziyade Nem Çok Diyenlere: Drywell

Yaz sıcaklıklarının nem ile birleşip etkisini iyice hissettirdiği bugünlerde gerek kendiniz gerekse de hastalar, yaşlılar ve bebekler için ferah ortamlar yaratabileceğiniz Drywell Nem Alma Cihazı, nemli havayı mekânın dışında bırakıyor. 

Fakir Drywell Nem Alma Cihazı, 20 L nem alma kapasitesi ile mekânlardaki rutubet ve nemi alarak bulunduğunuz ortamın havasını ideal hale getiriyor. Drywell otomatik buz çözme özelliği, %40-80, % 5 aralıklı nem ayarı, oda sıcaklığı ve nem miktarını gösteren ekranıyla pratik kullanım sağlıyor. Ayrıca ön filtresiyle toz ve kirliliğe yol açan partikülleri havadan arındırıp sağlıklı nefes almayı mümkün hale getiriyor. Üstün Alman teknolojisiyle tasarlanan Drywell Nem Alma Cihazının iki kademeli fan hız ayarı bulunuyor.

Üstün Teknolojili Fırtına Kule: Fakir TVL 100 SR

100 W gücündeki Fakir TVL 100 SR Kule Tipi Vantilatör, 3 farklı hız seçeneğiyle yaz sıcaklarının etkisini en aza indiriyor. Normal, doğal esinti ve uyku modu olmak üzere 3 farklı rüzgar modu bulunan cihaz, istediğiniz serinliği uzaktan kumanda ile sağlamanıza olanak veriyor. Yatay – dikey salınım özelliğiyle mekânın her yerinde eşit serinlik ve hava dolaşımı sağlıyor. Fakir TVL 100 SR, düşük ses seviyesi ve 8 saat zaman ayarıyla yaz geceleri ideal sıcaklıkta, kesintisiz uyku imkânı vererek ertesi güne enerjik uyanmanız için birebir. LED gösterge paneli kullanım kolaylığı sağlarken, ergonomik tasarımı mekânlara dekoratif şıklık getiriyor. 1,6 m kablo uzunluğu ve taşıma yuvası ile mekânların her yerinde kolayca kullanılabiliyor.

Modunuza Göre Serinleten Çözümler: Fakir Thyra

Fakir’in üstün teknolojili balon tipi vantilatörü Tyhra, oda ısısına göre akıllı hız ve vücut ısısına göre akıllı salınım seçeneklerini barındıran üstün teknolojiyle tasarlandı. İnsan hareketine duyarlı olduğu için mekân içerisinde kişinin yönüne göre hareket edebiliyor. Normal, doğal esinti, uyku ve eko enerji olmak üzere 4 farklı rüzgâr moduyla tercihinize göre serinleten çözümler sunuyor. Şık tasarımlı Fakir Thyra, 55 dB düşük ses seviyesi sayesinde sıcak havalarda sizi rahatsız etmeden görevini en iyi şekilde yapıyor. Fakir Thyra, “Eko Enerji Modu” sayesinde hem cep hem de çevre dostu. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*