Bosch Serie I 8 Unlimited kablosuz süpürge ile kesintisiz temizlik

Değiştirilebilir pilleri sayesinde kesintisiz temizlik imkanı veren Bosch Serie I 8 Unlimited kablosuz dikey süpürge, her an kullanıma hazır olmasıyla büyük kolaylık sağlıyor.Çok fonksiyonlu aksesuarları sayesinde de evde ya da arabada tüm zorlu alanlar rahatlıkla temizlenebiliyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla yaşamı kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri’nin yeni kablosuz dikey süpürgesi BBS1224 sınırsız* kullanım süresi ile temizlikte çok büyük kolaylık sunuyor. Kablosuz ve son derece pratik olan yeni dikey süpürge BBS1224, değiştirilebilir bataryaları ve çok hızlı şarj cihazı sayesinde dilediğiniz zaman kullanıma hazır.

Çok fonksiyonlu aksesuarları ile evde ve hatta arabada tüm zorlu alanları derinlemesine temizlemek mümkün. Ekstra geniş döşeme başlığı ile koltuk ve kanepeleri; mobilya ve döşeme başlığı ile de özellikle perde ve mobilyaları rahatlıkla temizleyebilirsiniz. AllFloor HighPower turbo başlık ve DigitalSpin Motor teknolojisi tüm zeminlerde üstün temizleme performansı sunuyor.

Bosch Serie I 8 Unlimited kablosuz dikey süpürge BBS1224, hızlı şarj cihazı ve 2 adet değiştirilebilir bataryaya sahip.Bosch’un Power for ALL Sistemine dahil bu bataryalar yeşil renkli 18 voltluk kablosuz Bosch Ev&Bahçe Aletleri ile de uyumlu. Unlimited Serie I 8 kablosuz dikey süpürge uzun ömürlü PureAir kartuş filtresi ve hijyenik emisyon filtresi sayesinde ikili filtreleme yaparak tertemiz bir hava çıkışı sağlıyor. Bu filtreler RotationClean sistemi sayesinde yıkamaya gerek olmadan hijyenik biçimde temizleniyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*