Bosch Vitamaxx Vakumlu Blender ile uzun süre tazelik

Bosch, sağlıklı beslenmeye öncelik verenler için geliştirdiği ürünlere bir yenisini daha ekledi. Yeni Vitamaxx Vakumlu Blender MMBV625M, minimum oksijen ile vakumlu karıştırma yaparak gıdaların besin değerini ve vitaminlerini koruyor.

“Yaşam için teknoloji” temasını geliştirdiği tüm ürünlerde tüketicileriyle buluşturan Bosch Ev Aletleri, sağlıklı beslenmeyi kolaylaştıran ürünler yelpazesine vakum özellikli bir blender ekledi. Karıştırma işlemini vakumlayarak yapan Vakumlu Blender, besinlerin hava ile temasını en aza indiriyor. Böylece daha pürüzsüz, renkleri daha doğal içecekler hazırlamayı mümkün kılıyor. Vakumlu Blender ile hazırlanan smoothie’ler 24 saatlik saklama süresinden sonra bile 5 kat daha fazla C vitamini içeriyor. Üstelik hazırlama tarihlerini kaydedebileceğiniz çok kullanışlı saklama kaplarıyla yiyecekler de 2 kata kadar daha uzun süre taze kalıyor.

Yeni Vakumlu Blender, besin değerlerini korumanın yanı sıra yüksek kaliteli alüminyum gövdesinde bulunan yüksek performanslı 6 kanatlı paslanmaz çelik bıçak sayesinde fıstık, badem gibi sert besinleri bile kolayca püre haline getiriyor. Tek dokunuş ile lezzetli içecekler, püreler yapmayı sağlayan VitaMaxx’ın, pratik Vacuum ToGo Şişesi (0.5lt) ile 2 adet vakum saklama kabı (1.5lt ve 0.75lt) bulunuyor.

Dakikada 37.000 devir motor hızına kadar çıkan güçlü 1.000 Watt motoruyla mükemmel performans sunan yeni Vakumlu Blender, manuel hız ayarı, darbe fonksiyonu, buz kırma ve temizleme programı ile standart karıştırma gibi ek fonksiyonlara da sahip. Kırılmaz tritandan üretilen dayanıklı 1,5 litrelik blender sürahisi ve sökülebilir bıçaklar, kapak, aksesuar gibi çıkarılabilir tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanarak kolaylıkla temizleniyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*