Bahar temizliği gözünüzü korkutmasın

Bahar temizliğine nereden başlamalıyım, nasıl yapmalıyım diyenlerden misiniz? Üstün teknolojili elektrikli ev aletleri hem zamandan tasarruf ettiriyor hem de işinizi kolaylaştırıyor.

Bahar mevsiminin kendisini iyice hissettirmeye başladığı bugünlerde, kış aylarından kalan kiri ve pası temizlemek için evlerde dip köşe bir temizlik yapmak gerekiyor. Böyle geniş kapsamlı bir temizlik uzun vakit alması ve yorucu olması sebebiyle özellikle çalışanların kabusu haline geliyor.

Gözde büyüyen bahar temizliğini pratik hale getirmek için birbirinden teknolojik ve fonksiyonlu elektrikli ev aletleri en büyük yardımcınız oluyor. Doğru ekipmanları kullanmak, sizin işinizi kolaylaştırırken evinizin her köşesinde titiz bir temizlik imkanı veriyor.

Buhar gücü ile etkili temizlik

Bahar temizliğinde pratiklik sağlayacak bir diğer ürün de vakumlu buharlı temizleyici. 550 ml kapasiteli su haznesi bulunan Fakir Room Master, iki adet mikro fiber bezi ve buharlı temizleyici fonksiyonu sayesinde tüm zeminlerde kirden eser bırakmıyor. Ürün, ayrıca 340 ml kapasiteli toz tankı ile elektrikli süpürge olarak da kullanılabiliyor. Yüksek toz toplama performansı, toza alerjisi olanlar için evlere ferahlık getiriyor.

Halı yıkamak artık çok kolay

Bahar temizliğinde yapılan en zor işlerin arasında halı yıkamak yer alıyor. Eski yöntemlerin geride kaldığı günümüzde halı yıkama makineleri büyük kolaylık sağlıyor. Fakir Deluxe 9800 Öko, çift devirli by-pass turbo motoru ve 2200 W’a eşit vakum gücü bulunan power motoru sayesinde halılarınızda bulunan tüm kiri ve bakterileri yok ediyor. Ürün, 22 litre kirli su tankı ve 4.3 litre temiz su tankına sahip.

Islak – kuru süpürge özelliği bulunan Fakir Deluxe 9800 ÖKO; halı, koltuk döşemeleri ve sert zeminlerde hijyenik temizlik, canlılık sağlıyor. Püskürtmeli yıkama yaparak evinizin cam ve seramik alanlarını kolayca temizleyebiliyor. Güçlü durulama yaparak halı içlerinde şampuan tabakası oluşmasına izin vermiyor. Ayrıca ürün kirli su tahliye sistemi özelliği ile dünyada tek.

Bahar temizliğinin kahramanı

Bahar temizliğinin en büyük yardımcısı şüphesiz ki elektrikli süpürgeler. Vakum gücü yüksek ve üstün performanslı bir elektrikli süpürge bahar temizliğini çok basit hale getirebiliyor. Fakir Hausgeräte’nin toz torbasız süpürgeleri Ranger ve Ranger Electronic, yüksek performansı ve enerji tasarrufu özelliği ile dikkat çekiyor.

890 W gücündeki Fakir Ranger elektrikli süpürgeler, 1,5 L toz kapasitesiyle tüm zeminlerde etkili çözümler sunarken toz torbası değiştirme derdine son veriyor.H.E.P.A 13 ve kaset filtre özelliğiyle tozu havadan ayrıştırıyor. Dikey park pozisyonu özeliği, yer kaplamadan alandan tasarruf ettiriyor. Ranger Electronic, ayarlanabilir vakum gücü özelliği ile klasik Ranger’dan ayrışıyor. Yer, kenar, köşe ve hassas mobilya aparatlarıyla çok fonksiyonlu kullanım sağlarken, evinize toz kondurmuyor.

4AAAA enerji etiketine sahip Ranger süpürgeler, minimum enerji kullanımı ile maksimum performans elde etmeye olanak veriyor. A sınıfı yüksek emiş gücüyle halı ve sert zeminlerde tozdan eser bırakmıyor. Ayrıca Cyclone Power A sınıfı toz salınımı sistemi sayesinde de tozu haznesine hapsederken temiz havayı dışarıya veriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*