Fakir Veronica ile zamanın hızına yetişin

Elektrikli ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, yeni Veronica buhar jeneratörlü ütüsüyle ütü yapmayı pratik hale getiriyor.

Ütü yapmayı son derece pratikleştiren ve hızlandıran buhar kazanlı ve buhar jeneratörlü ütüler, son dönemde ev aletlerinin gözdeleri arasında yer alıyor. Fakir Hausgeräte’nin Veronica buhar jeneratörlü ütüsü, üstün teknolojisiyle fark yaratırken ütü yapmayı çok kolay bir iş haline getiriyor.

Çizilmelere karşı dayanıklı titanyum kaplama özel bir tabana sahip olan Fakir Veronica, 2 litre kapasiteli su tankı ile kesintisiz ütüleme sağlıyor. 15 saniye gibi kısa bir sürede ısınan ütü tabanı sayesinde ütüye başlama sürenizi kısaltarak vaktinizi size bırakıyor. Fakir Veronica, kıyafetlerinize zarar vermeden kuru ütüleme özelliğine de sahip. Ayrıca 2 metre güç kablosu uzunluğu ve 1,5 metre buhar kablosu uzunluğu ile ütü masasının etrafında rahatça hareket etmenize olanak veriyor.

Yüksek buhar gücü
5,5 bar buhar basıncına sahip Fakir Veronica, maksimum 140 dakika sürekli buhar gücü imkanı veriyor. Buhar kilitleme sistemi ile kesintisiz ve sürekli buhar verebilen ütü, kıyafetlerinizde kırışıklıktan eser bırakmıyor. Fakir Veronica’nın dikey buhar özelliği, kıyafetlerinizi askıdan çıkarmadan pratik bir şekilde ütülemeyi sağlarken ütü masası uğraşını sona erdiriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*