Philips’ten Daily Collection kahve makinesi

Philips, Daily Collection filtre kahve makinesi ile kullanıcılarına mükemmel bir kahve deneyimi sunuyor. Philips Daily Collection filtre kahve makinesi, aroma karıştırıcı özelliği ile kahveyi demliğin içinde karıştırarak, her fincan kahvede aynı ve en iyi lezzeti sunuyor.

Türkiye’de 87 yıldır kullanıcıları için en iyisini düşünen ve sağlık alanında yapmış olduğu yenilikler ile adından sıkça bahsettiren Philips, Daily Collection filtre kahve makinesi ile kullanıcılarına lezzetli, sıcak ve aromatik kahve hazırlama imkanı sunuyor.

Kompakt tasarımı ile dikkat çekiyor
1,2 litre hazneye sahip olan Daily Collection kahve makinesi ile 2 fincandan 12 fincana kadar kahve hazırlayabilir, kompakt tasarımı sayesinde mutfağınızda yer kaplamadan kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Güvenilir kullanım deneyimi
Kahveniz hazırlandıktan 30 dakika sonra Daily Collection , kendini otomatik olarak kapatarak hem enerji tasarrufu sağlar hem de güvenli bir kullanım olanağı sunar. Kolay temizleme özelliği sayesinde filtre tutucu dahil olmak üzere tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Kullanım kolaylığı sağlarken aynı zamanda keyifli anların en büyük yardımcısı olan Philips Daily Collection ve farklı renk alternatifi ile HD7461/20 filtre kahve makinesi sıcak ve aromatik kahve hazırlama deneyimi için 329,99 TL’ye kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*