LG’den inovatif Sevgililer Günü hediyeleri

LG, 14 Şubat Sevgililer Günü için sunduğu inovatif hediye önerileri ile alışılmışın dışına çıkıyor. LG, ürünleriyle hediye sahibini özel hissettiriyor.

 İnsanlar her yıl 14 Şubat’ta sevgilisine, eşine, aile bireylerine ya da arkadaşlarına sevildiğini ve özel olduğunu hissettiriyor. Birini mutlu etmenin en güzel yolu da o kişinin zevk ve ihtiyaçlarına uygun bir hediye almaktan geçiyor.

Hediyeler, özel günlerin en önemli parçasıdır,alınan kişiye sevilmenin,düşünmenin, anlamanın ve önemsemenin gösterildiği en güzel yoldur. Sevgililer Günü dendiğinde çiçekler ve çikolatalar hala en popüler hediye seçenekleri olmaya devam etse de, son zamanlarda markalar reklamlar aracılığıyla yeni hediye seçeneklerini de tüketicilerin radarlarına sokmayı başardı. Günümüzde masaj, seyahat, elektronik cihaz ve otomobiller de hediye seçenekleri olarak göze çarpıyor.

Ulusal Perakende Federasyonu’na göre, Sevgililer Günü, 2018 yılında ABD ekonomisine yaklaşık 19,6 milyar katkı sağladı. Bu tutar 2017 yılında da 18,2 milyar ABD Doları olmuştu. Birleşik Arap Emirlikleri ve Hindistan gibi ülkelerde de Sevgililer Günü algısının değiştiği görülüyor. Birçok mağaza bu güne özel indirim yaparken, oteller tanıtım çalışmalarında bu günü kullanıyor.

Kaliteli zaman
Modern hayat, ‘Indoor Generation-Kapalı Nesil’ dediğimiz, zamanının çok büyük bir bölümünü kapalı alanlarda geçiren bir grubu ortaya çıkardı. Uluslararası araştırma firmaları ve yayınlar bu grubun günlerinin yüzde 90’ını evde geçirdiğini belirtiyor. Ancak, evde daha fazla zaman geçirmek,kişinin sevdikleriyle geçirdiği zaman anlamına gelmiyor. Bu gruptaki kişiler, bir arada vakit geçirmek yerine genellikle bireysel aktiviteleri tercih ediyor.Sosyal medya bağımlılığı, internet alışverişi ve evden çalışma ile artan kapalı nesil, akıllı ev cihazlarına ilgi duyuyor.

Uzun süre koruma altında
LG’nin en yeni cihazları tasarımla buluşturan akıllı mutfak teknolojileri ile mutfakta geçirilecek zaman çok daha kolay ve keyifli bir hale geliyor. Yiyecekleri daha uzun süre taze tutacağına olan güveni pekiştiren yenilikçi teknolojilere sahip LG InstaView Door-in-Door™buzdolabında bulunan “tıklama” özelliği kullanıcıların buzdolabının içini kapıyı açmadan görmelerini sağlıyor. Bunun yanı sıra, geniş Door-in-Door™ bölmesi tüketicilerin hızlıca erişmek istedikleri aperatif ve içecekleri kolayca saklamalarına olanak tanırken, aynı zamanda soğuk hava kaybını önemli ölçüde azaltıp, gıdaların daha uzun süre taze kalmasını sağlıyor.

Kıyafetleri yeni gibi saklama
Sevgililer Günü’nde en sık hediye edilen ve en çok para harcanan şeylerin başında kıyafetler geliyor. Daha fazla giysi satın alınması, temizlenmesi gereken daha fazla giysi anlamına geliyor. LG, geniş ve akıllı birinci sınıf çamaşır makinesi yelpazesiyle, giysilere mükemmel bir bakım sunuyor. Kazak ve elbiselerin canlı renklerinin ve yumuşak dokusunun bozulmadan kalmasını sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*