Siemens, Home Connect uygulaması ile yılbaşı sofralarını yeniliyor

Siemens Ev Aletleri’nin Home Connect özellikli iQ700 Inox Fırını, yılbaşı sofraları için birbirinden farklı tarifleri kolayca ve tam kıvamından hazırlamaya yardımcı olurken, geceyi dünya lezzetleri ile taçlandırmak isteyenlere EQ9 Connect kahve makinesi, kişiselleştirilmiş ve zenginleştirilmiş yeni bir kahve deneyimi sunuyor.

Yeni yıla girerken Siemens’in yenilikçi teknolojisiyle hazırlanan yılbaşı sofraları size ve sevdiklerinize yepyeni bir lezzet deneyimi yaşatacak. Geleceğin yaşam tarzı için ilham veren Siemens’in iOS ve Android cihazlarla uyumlu Home Connect teknolojisi, tek bir ortak uygulama üzerinden ev aletlerini kontrol etmeye yardımcı olarak birbirinden farklı lezzet deneyiminin kapılarını açıyor.

Yeni yıla özel yeni tarifler Home Connect uygulamasında

Bu geceye özel farklı bir yılbaşı sofrası hazırlayarak sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere, Siemens’in IQ700 Inox HN678G4S6 Home Connect ankastre fırını kolay ve esnek bir şekilde yemek yapmanın özgürlüğünü yaşatıyor. Home Connect uygulamasında bulunan recipeWorld ile birbirinden farklı tarifleri keşfetmeye yardımcı olan IQ700 Inox ankastre fırın, uygulama üzerinden seçilen tarifi pişirmeye en uygun ayarları doğrudan fırına aktarıyor ve tek dokunuş ile ısınma sürecini uzaktan başlatıyor. IQ700 Inox HN678G4S6 Home Connect ankastre fırını, fırın özelliğinin yanı sıra mikrodalga ve buhar destekli pişirme özelliği barındırıyor. HN678G4S6 ankastre fırın, cookControlPlus, bakingSensor ve roastingSensor Plus özellikleri sayesinde ise hamur işinden, et yemeklerine her lezzete uygun pişirme yöntemi sunuyor.

Geceye nokta koyacak lezzetli kahveler tek dokunuşla hazırlanıyor

Kişiye özel kahve deneyimi yaşatan, Siemens EQ.9 connect tam otomatik espresso ve kahve makinesi, yılbaşı gecesine imza atıyor. Altı farklı kişisel profil kaydetme özelliği ile süt oranı, sertlik, demleme derecesi ve fincan boyu seçilerek tek dokunuşla kahveler hazırlanırken, kullanıcılara gecenin tadını çıkarmak kalıyor.

Home Connect uygulamasının coffeeWorld özelliği ise aralarında Australian Flat White, Spanish Café Cortado, Vienna Melange gibi uluslararası lezzetlerin bulunduğu 17 farklı kahve tarifini kullanıcılar ile buluşturarak, yeni yıla dünya çapında lezzetleri tadarak girme fırsatı sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*