Miele, 125. yaşını kutluyor

Miele, 125. Gala Serisi ürünlerinde geçerli 125 hafta ek garanti süresi ve indirim avantajlarının yanı sıra yıl dönümüne özel tasarımlarıyla da evlerimizin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin dünyaca ünlü Alman markası Miele, kuruluşunun 125. yıl dönümünü sunduğu özel kampanyalar ile tüm dünyadaki kullanıcılarıyla beraber kutluyor. 1899 yılından bu yana kaliteyi ve sürdürülebilirliği odağına alarak ürettiği premium elektrikli ev aletleri ile evlerin vazgeçilmezi olan Miele, 125. Yıl Gala Serisi ürünlerinde geçerli 125 hafta ek garanti süresi, 125. yıla özel indirim ve promosyon kampanyaları ile yeni yaşına özel pek çok avantaj sunuyor. Dünyada 125. yaşını kutlayan Miele, Türkiye’de de 25. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Bugünümüzde ve gelecekte fark yaratmak amacıyla yola çıkan Miele, 125 yıldır “Daima Daha İyi” felsefesiyle daha iyi ve daha sürdürülebilir bir dünya için çalışıyor. Miele, ürünlerinde enerji verimliliği, sıfır atık, doğal kaynakların dikkatli kullanımı ve dayanıklılığı ön plana çıkararak müşterilerine günlük yaşamlarını sürdürülebilir bir biçimde şekillendirmeleri için ilham vermeye devam ediyor. Miele, zamansız tasarımlarıyla 125 yıldır olduğu gibi bundan sonra da evlerimizin vazgeçilmezi olacak.

125. Yıl Gala Serisi ürünlerinde sunduğu 125 hafta ek garanti ile ürün dayanıklılığını ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığını 125. yıl dönümünde bir kez daha kanıtlayan Miele, çamaşır makinesinden pişirme gruplarına birçok üründe yeni yaşına özel eşsiz indirim avantajları da sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*