Vestel’den Kadınlar Günü’ne özel reklam filmi

Sporun toplumların gelişiminde oynadığı büyük rolün bilinciyle yıllardır kadın sporunun gelişmesi için sorumluluk alan Vestel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı yeni reklam filminde milli cimnastik sporcularına yer verdi. Kadınların fırsat verildiğinde en zor spor dallarından cimnastikte bile büyük başarılar elde edebildiğini anlatan reklam filminde Ritmik Cimnastik Milli Sporcusu Neriman Aleyna Kocamaz ve Aerobik Cimnastik Milli Sporcusu Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı rol aldı.

Hayatın her alanında fırsat eşitliği anlayışını benimseyen Vestel, bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı reklam filminde, yıllardır desteklediği spor dalları arasında yer alan cimnastiğin Türkiye’deki iki önemli ismine yer verdi.

‘Bunları tartışmayalım’ başlıklı reklam filminde, her şeyi yapmaya muktedir olan kadınların imkân verildiğinde dünyanın en zor spor dalları arasında sayılan cimnastikte de önemli başarılar elde ettiği vurgulanıyor. Ofis ve okul ortamında çekilen reklam filminde Ritmik Cimnastik Milli Sporcusu Neriman Aleyna Kocamaz ve Aerobik Cimnastik Milli Sporcusu Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı rol aldı. Filmlerde Kocamaz ve Onbaşı’nın performansları eşliğinde, “Ofiste, okulda, sokakta, sporda, istediğin yerde… Öyle bir dur ki duruşun ilham olsun. Kadınlar günün kutlu olsun” mesajı veriliyor.

Panda Films tarafından çekilen reklam filminin yönetmenliğini de reklam alanında uzun yıllardır başarılı projelere imza atan Gizem Elçi üstlendi.

KÜNYE:

Reklamveren: Vestel
Reklamveren Yetkilisi: Duygu Badem Uylukçuoğlu, Osman Badur, Mertcan Nesimi Ünlüer

Reklam Ajansı: CONCEPT

VP & CCO: Kerem Özkut

VP & Müşteri İlişkileri: Barış Alemdar 

ECD: Mustafa Özmal

Kreatif Direktör: Emre Günaydın

Kreatif Ekip Lideri: Apo Gürses

Kreatif Ekip: Yağız Akgün, Burak Çolak, Burcu Çetin, Erkut Çarık, Ayşe Eserova, Yusuf Yerlikaya

Müşteri İlişkileri Direktörü: Özlem Najdi

Müşteri İlişkileri: Gökçe Ünal Bozyel, Melis Sevim

Grafiker: Şule Kurtoğlu

Stratejik Planlama: Oral Ulusoy, Can Kökoğlu

Ajans Prodüktörü: Barış Dikmen, Şevval Yılmaz, Gamze Bayındır Gedik

Prodüksiyon Şirketi: Panda Films

Yönetmen: Gizem Elçi

Görüntü Yönetmeni: Muratcan Gökçe

Fotoğrafçı: Hakan Gümüş, Fatih Ay

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*