Arzum’la güle güle mutfakta harcanan zaman, hoş geldin Ramazan

Arzum, ürünleriyle Ramazan’ın yemeklerine pratiklik katıyor. Arzum’la birlikte mutfaklar lezzet, sağlık, pratiklik ve bol çeşitle buluşurken, kullanıcılar Ramazan’ın gerçek keyfini Arzum’la yaşıyor.

Ramazan denilince kimilerinin akıllarına birbirinden lezzetli yemekler, çorbalar, tatlılar ve eşsiz soslar gelse de kimileri bu lezzetleri hazırlamak için mutfakta harcayacağı zamanı düşünüyor. Ürünleriyle her an kullanıcılarının yanında olan Arzum bu Ramazan’da da Crust Mix Neo Stand Mikser, Airtasty XL Sıcak Hava Fritözü, Deminde Çay Makinesi, Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici, Shake’N Take Neo Kişisel Blender ile mutfakta harcanan zamanı kısaltarak Ramazan’ın gerçek keyfiyle yaşanmasını sağlıyor. “Arzum’la güle güle mutfakta harcanan zaman, hoş geldin Ramazan!” sloganıyla Ramazan’a özel bir kampanyaya da imza atan Arzum, 4-20 Mart tarihleri arasında Arzum Airtasty XL alana, OKKA Minio Türk Kahvesi Makinesi hediye ediyor.       

Ramazan’da yeni tarifler için gereken vakit, güç ve zaman her an sizinle 

Birbirinden lezzetli hamur işleri, kekler, poğaçalar, farklı soslar ve daha niceleri Crust Mix Neo Stand Mikser ile dakikalar içinde hazır. Çırpıcı, hamur yoğurucu ve karıştırıcının tek bir üründe buluştuğu mikser, Ramazan’da da en lezzetli yemekler, farklı soslar ve herkesin ustalığını ortaya koyacağı yeni tariflerin en büyük yardımcısı. Vaktiniz olmadığı ve zorlanacağınız için daha önce hiç denemediğiniz tatları, konforlu, güvenli, hızlı ve pratik bir şekilde hazırlamanızı sağlayacak mikser, ramazan sofralarının lezzet ve çeşit kaynağı olacak. Yeni tarifler için gereken vakit, güç ve zaman her an sizde kalır. Altı farklı hız ayarı ile istenen karışımların yoğunluğunu, karıştırma süresini size bırakır. Farklı reçetelerin yoğunluk ihtiyacına özel çözümler sunar. 5 litrelik paslanmaz çelik karıştırma haznesi ile en kalabalık ramazan sofralarının ihtiyacını tek seferde karşılar. 

Pratik ve zahmetsiz mutfakların sırlarını aralıyor

Et yemeklerinden balığa, atıştırmalıklardan yağsız kızartmalara kadar tüm lezzetli Ramazan tariflerini hızlı, kolay ve sağlıklı bir şekilde hazırlamanıza yardımcı olacak Airtasty XL Sıcak Hava Fritözü, Ramazan’da pratik ve zahmetsiz mutfakların sırlarını aralıyor. 80 ºC’den 200º C’ye kadar artırılabilen sıcaklık, 60 dakikaya kadar değiştirilebilen zaman ayarı ile ihtiyacınız olan ısı ve süreyi kolaylıkla seçebilirsiniz. 6 litrelik pişirme haznesi ile en kalabalık Ramazan sofralarının yemeklerini tek seferde pişirir. 8 ayrı pişirme modu ile pratik bir şekilde farklı tarifleri hazırlamanıza yardımcı olur. Yiyecekleri sıcak hava sirkülasyonu ile daha az yağ kullanarak pişiren Airtasty XL, iftar ve sahurlara sağlık ve hafiflik, yemek hazırlıklarına pratiklik kazandırır.

Ramazan’da çaylar da Arzum’dan 

Arzum Deminde Çay Makinesi ile iftar ya da sahurda çay keyfi hiç bitmez. Su ısıtıcısı olarak da kullanılabilmesiyle mutfakta farklı lezzetlerin hazırlanmasına yardımcı olur. Paslanmaz çelik ve geniş kapasiteli su haznesi, bir litrelik geniş çay demliği ile en kalabalık sofralara yetecek kadar çay demleme imkânı sunar. Süzgeç ihtiyacını ortadan kaldıran paslanmaz çelik çay filtresi ile çayın tadı hiçbir zaman değişmez, en koyu çay tutkunu bile masadan mutlu ayrılır. 360° derece dönebilme özelliği ile kullanıcısına sunum kolaylığı sağlar.

Menülere tek başına imzasını atıyor

Mutfaklarda tek tuşla yemek devrini başlatan Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ile Ramazan’da herkes gerçek birer şefe dönüşecek. Mutfaklara konfor ve fonksiyonellik, sofralara birbirinden farklı lezzetler getiren basınçlı pişirici, 6 litre kapasitesi ve 14 fonksiyonu ile Ramazan menülerine tek başına imzasını atıyor. Buharda pişirme, cam kapaklı kullanım seçenekleri ve LCD ekran özellikleriyle kendisine oldukça geniş bir kullanım alanı yaratan elektrikli pişirici, çorbadan pilava, tencere yemeklerinden tandıra kadar birçok lezzeti tek tuşla hazırlar. Manuel moduyla pişirmede özgürlük tanımanın yanı sıra basınçlı pişirme, sterilize ve sıcak tutma fonksiyonları ile farklı tatlar için kullanıcılarına bolca zaman bırakır.

Soslar, Ramazan’a özgü içecekler Shake’N Take Neo’dan 

Tek tuşla çalışabilen Arzum Shake’N Take Neo Kişisel Blender, özellikleri ile Ramazan menülerinin olmazsa olmazı. Tırtıklı dört çelik bıçağı ile en sert malzemeleri zahmetsizce parçalayan Arzum Shake’N Take Neo, Ramazan yemekleri için gereken malzemeleri zahmetsizce hazırlar. Soslar, Ramazan’a özel içecekler de yine Shake’N Take Neo’dan. 570 ve 400 ml kapasiteli BPA içermeyen iki farklı karıştırma şişesi, sızdırmayan kapakları, artan sos veya içecekleri sonraki iftar ya da sahurlar için saklamanıza yardımcı olur.  

Bol Köpüklü Türk kahvesi keyfini yaşatan kahve makinesi 

İftar sonrası en güzel sohbetler denince akıllara Türk kahvesi, Türk kahvesi denince Arzum OKKA Minio Türk Kahvesi Makinesi gelir. Kahveyi ağır ateş, ideal kıvam ve bol köpükle pişirerek Ramazan’da da Türk kahvesi keyfini yaşatan OKKA Minio, tek seferde 4 fincana kadar kahve pişirir. Taşma önleme özelliği ile mutfağınız temiz kalır. Sesli ve ışıklı uyarıları ile kahve hazır olduğunda bildirir. Çift akıtma ağzı ile sunumları kolaylaştırır. Cezvesi suyla durulanarak kolayca temizlenir.   

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*