Miele ile topraktan başlayan sürdürülebilir lezzetler

Sürdürülebilirliği her alanda merkezine alan dünyaca ünlü premium ev ürünleri markası Miele, sürdürülebilir tarım ilkeleri ile mevsiminde doğal ürünler yetiştiren Komşuköy iş birliği ile hazırladığı YouTube serisinde, tarladan sofraya kadar uzanan tüm süreçlerde daha iyi bir dünya için ipuçlarını izleyiciler ile paylaşıyor.

Alman Sürdürülebilirlik Ödülü’ne sahip, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi sürdürülebilirlik girişiminin bir üyesi ve “Çeşitlilik Sözleşmesi”nin imzacısı dünyaca ünlü Alman mutfak ürünleri ve premium ev ürünleri markası Miele, sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratacak yeni bir projeyi daha evlere taşıyor. Miele, sürdürülebilir tarım ilkeleriyle mevsiminde doğal ürünler yetiştiren Komşuköy iş birliği ile hazırladığı YouTube serisinde, sürdürülebilirliğin topraktan başlayarak evlerimizde de devam ettiğini vurguluyor. Komşuköy mutfak şefi Banu Yeşilmen’in sunumuyla hazırlanan ve iki bölümden oluşan serinin konukları mutfağa yakınlıklarıyla bilinen Pınar Hotiç, Gamze Biran, Pelin Çutakyan ve Burak Kan oluyor. Şef Banu Yeşilmen, konukları ile yaptığı keyifli sohbette mevsiminde sebze ve meyve tüketiminin önemi, sıfır atık, doğru saklama teknikleri, geri dönüşüm ve enerji verimliliği konularında önemli ipuçlarını izleyiciler ile paylaşıyor.

Tarladan Sofraya Tarifler

Şef Banu Yeşilmen konukları; Pınar Hotiç, Gamze Biran, Pelin Çutakyan ve Burak Kan ile Komşuköy’de yaptıkları hasadın ardından Zorlu Center AVM Miele Experience Center’a geçerek hasat ettikleri ürünleri eşsiz lezzetlere dönüştürüyor. Sürdürülebilirlik konusunda hem tarlada hem de mutfakta farkındalık yaratacak önemli ipuçları paylaşan Şef Yeşilmen, serinin birinci bölümünde hasat ürünleriyle lezzetli sebze çorbası ve armut, biberiye, zencefil ile kış aylarına uygun nefis bir içecek hazırlıyor. Serinin ikinci bölümünde ise sebzeli tart ve limon otu ile lezzetlendirilen hem sıcak hem de soğuk olarak içilebilecek çay tarifi ile paylaşılıyor. 

Miele ve Komşuköy iş birliği ile hazırlanan YouTube serisi, tarladan sofraya sürdürülebilirlik hakkında önemli ipuçları verirken, keyifli sohbetler ve lezzetli yemek tarifleri ile mutfakla ilgili herkese faydalı bir deneyim sunuyor. İki bölüm halinde yayınlanan seriyi Miele YouTube kanalından izleyebilirsiniz. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*