Profillo enerjisini güneşten alan sürdürülebilir mağaza konseptini hayata geçiriyor

Doğaya, çevreye ve tüm canlılara olan sorumluluğu her zaman ön planda tutan Profilo, enerjisini güneşten alan yeni sürdürülebilir mağazası, Şerifoğulları Dayanıklı Tüketim Malları (DTM), 30 Kasım Perşembe günü İstanbul Ümraniye’de açılışı yapıldı.

Ünlü Şef Umut Karakuş’un tadım menüsü eşliğinde gerçekleşen yeni sürdürülebilir mağaza açılışına; Profilo Türkiye Kıdemli Satış Direktörü Mustafa Işkıncı, Bsh Türkiye Pazarlama Direktörü Burak Destici, Profilo Kıdemli Pazarlama Müdürü Ekin Alayat Sarfati, Profilo Marmara Bölge  Satış Müdürü Ahmet Yıldırım katıldı. 

 

Sürdürülebilir bir gelecek için doğaya dost ve tasarruflu Profilo ürünlerinin sergilendiği enerjisini güneşten alan 200 metrekarelik yeni mağaza, sürdürülebilirlik temasıyla tasarlandı. 

 

Hayatı kolaylaştıran çözümleriyle aile bütçesine katkı sağlarken aynı zamanda doğaya dost ve tasarruflu ürünler sunan Profilo, su, enerji ve gıda israfını önleyen çevre dostu teknolojileri ve yeni sürdürülebilir mağaza konseptiyle yıllık karbon emisyon üretimini azaltmayı hedefliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*