LG, Brandshop ağını genişletmeyi sürdürüyor

LG Electronics (LG), teknoloji meraklılarının son teknolojiye sahip LG ürünlerini deneyimleyebilecekleri LG Brandshop mağazalarını bir biri ardına açmaya devam ediyor. 2019 yılından bu yana hızlı bir şekilde genişlemeye başlayan LG Brandshop ağına son olarak LG Brandshop Müftüoğlu Sakarya ve LG Brandshop Gala Gebze mağazaları katıldı.

LG tüketicilerinin yanı sıra, tüm teknoloji severlerin ileri teknolojiye sahip, tüm dünyadan kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerine yanıt vermek üzere geliştirilmiş ürünleri yakından görmelerine ve incelemelerine imkan sağlayan LG Brandshop mağazaları, adete birer buluşma noktası haline geliyor. Kullanıcıların kaliteli bir yaşam sürmelerine ve değerli anların tadını çıkarmalarına aracı olan ürünlerin sergilendiği LG Brandshop mağazalarını ziyaret edenler, hayatlarını kolaylaştıracak ürünleri yakından görmenin yanı sıra, LG’nin çevre ve sürdürülebilirlik adına gerçekleştirdiği çalışmalar ve ürünler hakkında da bilgi sahibi olabiliyorlar. LG TV, ses sistemi, hoparlör ve kablosuz dik süpürge gibi ürünlerinin yanı sıra, enerji verimli beyaz eşyalar, klimalar, LG ThinQ özelliği ile uzaktan yönetilebilen cihazlar LG Brandshop mağazalarının ilgi çeken ürünleri arasında yer alıyor.

Sadece bir TV olmaktan çok öte, gerektiğinde kişisel bir asistan, gerektiğinde nadide bir sanat eseri işlevi gören LG OLED TV’ler, birbirleriyle haberleşerek günlük ev işlerinin zahmetsizce yönetilmesini sağlayan buzdolapları, bulaşık ve çamaşır makineleri ile kurutucular, sunduğu 120 dakikaya varan pil ömrü ile ev süpürmeyi basitleştiren kablosuz dik süpürgeler LG Brandshop Müftüoğlu ve LG Brandshop Gala’da tüketicilerin beğeni ve incelemesine sunuluyor.

Kocaeli Gebze’de gerçekleştirilen LG Brandshop Gala’nı açılışında konuşan Doğukan Dönmez “Gebzeli tüketicilerle LG markasını bir araya getirmekten dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Teknolojiye ilgisi olan, son teknolojik gelişmeleri ve bu gelişmelerin günlük yaşamlarına katacağı artıları merak eden herkesi, LG ürünlerini deneyimlemek üzere mağazamıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

LG Electronics Türkiye Beyaz Eşya, TV ve Ses Sistemleri Satış Başkanı Bülent Bülbül ise “LG Electronics Türkiye olarak yatırımlarımıza son hızla devam ediyoruz. Amacımız çok yakında Türkiye’nin dört bir yanını LG Brandshop mağazaları ile donatmak.” dedi.

LG, sektörel anlamda birçok noktada değer katan bir marka

Gala Dayanıklı Tüketim Malları Ltd. Şti. Sahibi Kocaeli Gebze LG Brandshop Gala Gebze Mağaza Yatırımcısı Doğukan Dönmez

Kocaeli, Gebze’de açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni LG Brandshop Gala mağazamız 142 m2 büyüklüğe sahip. Bizim mağazalarımıza tüm ekip arkadaşlarımız depocu, yönetici, satış danışmanı gibi her görevi üstlenirler. Bu yüzden herkesi LG çalışanı olarak tanımlarız ve uzun yıllardır birlikte çalışan ekiplere sahibiz. Bu yüzden LG markasını da çok iyi temsil ettiğimizi ve bundan sonra da temsil etmeye devam edeceğimizi düşünüyorum. Birçok kişinin aklına LG denildiğinde ilk olarak televizyon geliyor ancak marka çok daha geniş kapsamlı ve teknolojik ürünlerin ana üreticisi. İklimlendirme ve beyaz eşya anlamında da ciddi ürün gamına sahip. Biz burada tüm ürünleri müşteriye sunduğumuzda onları çok daha rahat şekilde yakalayabiliyoruz. Televizyonda da OLED, oldukça fark yaratan bir teknoloji olarak öne çıkıyor. Bugün birçok marka altyapısını doğrudan LG’den alıyor. Bunu yavaş yavaş müşteri de fark etmeye başladı. Bunun için genel olarak mağazamızda hem marka ve teknolojisi, hem de satış ve pazarlama çalışmaları açısından keyifli bir denge yakaladığımızı düşünüyorum. Ben yıllardır LG markası ile çalıştığım için bunun avantajlarını oldukça fazla yerde görüyorum. Kendim de bu markayı kullanıp deneyimlediğim için çok da rahat satabiliyorum. Sektörel anlamda kendime de birçok noktada değer katan bir marka. Biz de kendi açımızdan sağlıklı ve dengeli adımlar atarak büyümeye ve kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Sektörel ve ekonomik olarak da yaşadığımız krizleri fırsata çevirmeye çalışıyoruz. Bu sektör çok büyük gözükse de herkes birbirini tanır ve bir o kadar da küçüktür. Bu yüzden önümüzdeki zorlu süreçler için de hep birlikte hazırlanmalı ve birbirimize destek olmalıyız.

Tüketiciler artık LG’yi diğer markalardan teknik ve fiyat olarak da ayrı bir yere koymaya başladı

Müftüoğlu Kardeşler Tüketim Malları Ticaret Sanayi A.Ş. Fatih Müftüoğlu

Müftüoğlu Kardeşler Tüketim Malları Ticaret Sanayi A.Ş. iki mağazamız var. Bunların toplam satış alanı 2.500 m2 büyüklüğe sahip. Bunlardan biri eski AVM mantığında işleyen bir yapıya sahip. Hem kredi kartlı hem de senetli satışlar yapıyoruz. Toplamda 36 personelimiz mevcut. 4 sevkiyat aracımız ve 5.000 m2 depomuz var. Şu an için yeni bir mağaza düşünmüyoruz. Türkiye’nin genel ekonomik şartları nedeniyle hızlı kararlar vermek çok doğru olmuyor. Bu yüzden biz de emin adımlarla ve doğru kararlarla büyümek istiyoruz. LG’yi seçmemizdeki temel sebeplerden biri de bu. LG ailesinin en büyük katkısı, teknolojisi ve teknik özelliklerinin ötesinde en alttan üste kadar çok samimi bir ortamda çalışma şansı elde ediyor olmamız. Biz bayilik sistemi ile çalıştığımız için bu duruma sahip olmak çok önemli. Samimiyeti hissettiğimiz anda rahat çalışma olanağı bulabiliyoruz. Bu da hem teknik hem de satış olarak büyük avantajlar getiriyor. Hem profesyonel ve kurumsal bir yapıda çalışabiliyor hem de çok samimi bir ortam yakalayabiliyoruz. LG’nin perakendenin geniş kesimine hitap eden büyük bir ürün gamı mevcut. Televizyon tarafında oldukça güçlü. Şimdi tüm Türkiye’de beyaz eşyada da aynı algı yaratılıyor. Klima tarafında da gücünü giderek artırıyor. Buna paralel olarak da müşterilerin beklentileri çoğalıyor. Tüketiciler artık LG’yi diğer markalardan teknik ve fiyat olarak da ayrı bir yere koymaya başladı. Türkiye 2023’ü yoğun bir enflasyon trafiğiyle gerçekleştirdi. Müşteri haklı olarak parasının değerini kaybetmemek için satın almasını erkene çekti. Bu anlamda genel olarak 2023 yılı tüm sektör özelinde iyi geçiyor diyebiliriz. Zaman zaman beyaz eşya sektörü inişler çıkışlar yaşıyor. Ben beyaz eşya işinin her zaman Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin toprakları içinde yapılan en kaliteli en iyi en müşteriye karşı yalansız bir iş olduğuna inanıyorum. Doğru ticaret olduğunu düşünüyorum. İyi insanlarla ve iyi şirketlerle çalışıyoruz. Şirketlerin de bize çok katkıları var. Bu ortamın devam etmesi en büyük isteğimiz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*