Yorglass 78 Puanla Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde yerini aldı

Yorglass, geliştirdiği çözümlerle sektöre değer katmaya devam ederken çalışanlarının gelişimi ve mutluluğuna da yatırım yapıyor. Bu yatırımlarının sonucunda Yorglass, Great Place to Work Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin En İyi İşverenleri araştırmasında 78 puanlık yüksek bir skor ile sertifika almaya hak kazandı. Yorglass çalışanlarının katılımının yüzde 85 ile oldukça yüksek düzeyde gerçekleştiği araştırma, çalışanların yüzde 87 gibi oldukça büyük bir kısmının Yorglass’ta çalışmaktan gurur duyduğunu gösterdi.

Farklı nesilleri ortak kurum kültürü değerlerinde buluşturan dinamik bir mekanizmaya sahip politikasıyla çalışanlarının mutluluğu ve gelişimine odaklanan Yorglass’ın bu yaklaşımı Great Place to Work Enstitüsü (GPTW) tarafından tescillendi. Şirket, GPTW tarafından gerçekleştirilen araştırma kapsamında elde ettiği 78 puanlık yüksek skorla Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde yerini aldı. İnsan odaklı yönetim anlayışıyla çalışanlarının mutluluğunu önceliklendirerek kariyer yaşamlarına sürdürülebilir bir yapı kazandıran şirket bu yaklaşımıyla çalışanları tarafından gururlandırıldı. 

“Çalışanlarımızın mutluluğu önceliğimiz”

Yorglass olarak çalışanlarının yaratıcılıklarını ortaya çıkarırken yeteneklerini geliştirebilecekleri, özgürce fikirlerini paylaşabilecekleri son derece şeffaf bir çalışma ortamı yarattıklarını kaydeden Yorglass Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Semavi Yorgancılar, konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu: “Cam dünyasının global ve güvenilir tedarikçisi olarak camın sürdürülebilirliğini ispat eden çalışmalara imza attığımız yolculuğumuzda çalışanlarımız her zaman en önemli önceliğimiz oluyor. Müşteri memnuniyetinin çalışan memnuniyetinden geçtiğinin bilinciyle hareket ederek, çalışanlarımızın Yorglass’ta çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyleyebileceği bir iş ortamı yarattık. Her çalışanın yenilikçi bir ortamda kendini geliştirebileceği, harekete geçmek için gerekli desteği bulacağı ve profesyonel gelişim fırsatlarından yararlanacağı ekosistemimiz sayesinde genç yeteneklerin çalışmak isteyeceği bir şirket konumuna ulaştık. Tüm kuşakların ihtiyaçlarını anlayarak çözüm üretebilecek, farklı nesilleri Yorglass kültüründe ortak değerlerde buluşturabilecek dinamik bir mekanizmaya sahibiz. Kapsayıcılık, ortak kalkınma ve sürekli gelişim kültürümüzün bir yansıması olarak dijital dönüşüm, fonksiyonel yetkinliklere dayalı eğitimler ve iş başında öğrenme programları ile çalışanlarımızın kariyer yolculuklarında gelişimlerini ön planda tutuyoruz. Geleceğin vizyoner hedeflerine ancak mutlu çalışanlarla ulaşabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Bu yaklaşımımızla Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde yerimizi almaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Yorglass Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Semavi Yorgancılar

Çalışanları için daha iyi bir gelecek yaratmaya odaklanıyor

Yorglass’ın geleceği referans alan çalışma kültürü ve yenilikçi insan kaynakları politikasıyla çalışanları için daha iyi bir gelecek yaratmaya odaklandığını kaydeden Yorglass İK Direktörü Ayşe Doğruöz ise “Yorglass çalışanları çeşitliliği esas alan özgür bir şirket kültürü içinde kendilerini rahatça ifade edebilirken, süreç bazlı düşünmeyi öğrenip gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri bir kariyer inşa edebiliyor. Şirketimiz bu yönüyle çalışanları için hem bir iş yeri ve hem de okul olma anlamını taşıyor. Teknolojinin de gücünden faydalanarak tüm çalışanlarımız arasında yarattığımız güçlü sinerjiyle kurum kültürümüzü sürekli yeniliyor ve geliştiriyoruz. Çalışanlarımızın kendilerini özgürce ifade edebildikleri iş ortamımız, yarattığımız ortak çalışma kültürümüz ve sunduğumuz gelişim fırsatlarıyla çalışanlarımızın sadece kariyerlerini değil yaşamlarını da şekillendiriyoruz” diye belirtti. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*